Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Інтегровані рішення на базі модульної системи
    (2018) Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Гавва, Олександр Миколайович; Валіулін, Геннадій Раіфович
    Потреба розробки загальної методики аналізу та синтезу конструктивних схем дозувального обладнання для газових і рідинних середовищ оброблення харчових продуктів, обумовила завдання досліджень: забезпечення заданої продуктивності з мінімальними вартісними витратами, проектування систем автоматизованого дозування на основі використання методів вимірювання дози по непрямим параметрам, задіяння апаратури промислової пневмоавтоматики на пропорційній основі (елементна база Camozzi Automation) у вузлах управління і датчиків тиску для замірювання параметрів подачі газів і рідин. Існуюча різноманітність конструкцій та варіантів виконання функціональних мехатронних модулів для дозування і підведення розпилу рідинного або газового середовища до продуктів в ПМ, зумовлена відмінністю параметрів в'язких продуктів, що фасуються, умовами фасування, конструкцією споживчої тари; неузгодженою роботою проектних організацій і відсутністю одного методологічного підходу до проектування машин даного класу. Розв'язання цього питання і є метою наших досліджень. The need to develop a common methodology for analysis and synthesis design schemes for dispensing equipment for gas and liquid environments processing of food products, caused by research: provision of the given performance with minimal cost, system design automated dosage based on the use of indirect dose measuring techniques parameters, the use of the equipment of industrial pneumatic automation on a proportional basis (Camozzi Automation element base) in control units and pressure sensors for metering parameters of gas and liquid supply. Existing variety of designs and execution options Functional mechatronic modules for dispensing and supplying liquid or liquid cutting gas medium to products in PM, due to the difference in viscous products parameters, packing, packing conditions, design of consumer packaging; uncoordinated work design organizations and the lack of a single methodological approach to designing machines of this class. The solution to this question is the purpose of our research.
  • Ескіз
    Документ
    Пакування харчових продуктів у споживчу тару
    (2014) Гавва, Олександр Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Захарович, В. Б.
    На основі аналізу конструктивних особливостей машин для пакування харчових продуктів у споживчу тару встановлено, що їх розвиток структури спрямований як на розширення функціональних можливостей машини, так і на підвищення показників ефективності їх роботи. Based on the analysis of design features of machines for the packaging of food in consumer packaging revealed that their development structure as directed at expanding the functionality of the machine and to increase performance of their work.