Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології алкогольної продукції
    (2018) Естрін, Олексій Сергійович; Кузьмін, Олег Володимирович
    Досліджена антиокислювальна здатність настоїв з рослинної сировини для удосконалення технології алкогольної продукції. Antioxidant ability of infusions from vegetable raw materials for improvement of technology of alcoholic beverages is investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка перспективності використання водно-спиртових настоїв з рослинної сировини у харчовому виробництві
    (2016) Кузьмін, Олег Володимирович; Грушевська, Ірина Олегівна; Білоусов, Дмитро Юрійович
    На сьогодні широкий асортимент харчової продукції базується на використанні різноманітної рослинної сировини при виробництві напівфабрикатів - ароматні спирти, настої, спиртовані соки, морси тощо. Today, a wide range of food based on the use of various plant material in the production of semi - aromatic alcohols, infusions, spirited juices, fruit drinks and more.