Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
17 результатів
Результати пошуку
Документ Економіко-соціальні аспекти розвитку вітчизняної харчової промисловості(2019) Кундєєва, Галина Олексіївна; Соломка, Ольга МиколаївнаДосліджено сучасний стан та розвиток вітчизняної харчової промисловості, визначено її соціальне спрямування. Розкрито специфіку державного регулювання ринку харчових продуктів та проблему органічного та виваженого поєднання адміністративних і економічних методів державного регулювання. Запропоновано розширити важелі державного регулювання харчової промисловості соціально-культурними – формуванням культури здоров’я та здоров’язберігаючої поведінки людини, що забезпечить створення відповідного попиту на ринку продовольства.Документ Продовольча безпека і нутриціологія(2014) Кундєєва, Галина ОлексіївнаОдним із найважливіших соціально-економічних завдань суспільства є створення гідних умов існування її громадян, в першу чергу, шляхом задоволення нагальної потреби людини в їжі з метою збереження здоров'я населення. Кількісний і якісній раціон харчування визначається, як доступністю продовольства, так і наявністю продовольчих продуктів, а саме наявність і доступність продовольства є необхідною умовою продовольчої безпеки держави. One of the most important socio-economic problems of society are create decent living conditions of its citizens, primarily by meeting urgent needs for food in order to maintain health. quantitative and high-quality diet is defined as the availability of food and availability of food products, such as the availability of food is a necessary condition for food security.Документ Інноваційне прогнозування як методичний інструментарій маркетингу новацій(2010) Кундєєва, Галина ОлексіївнаРозглянута динамічна модель ринкової рівноваги на ринку споживчих товарів та ринку новацій. Проаналізовано обґрунтування вибору напрямів інноваційної діяльності та здійснення інноваційного процесу. Considered a dynamic model of market equilibrium in the market of consumer goods and market innovations. Analyzed the rationale for the choice of innovation activities and carry out innovation process.Документ Шляхи подолання торговельного монополізму на ринку м'яса України(2010) Кундєєва, Галина ОлексіївнаРозглянута сучасна ситуація на ринку м’яса, здійснений порівняльний аналіз вітчизняного та американського ринків м’яса та м’ясопродуктів. Запропоновано створення на даному ринку умов, близьких до досконалої конкуренції.Документ До питання продовольчого забезпечення домогосподарств(2011) Кундєєва, Галина ОлексіївнаДосліджена диференціація рівня стану продовольчого забезпечення населення залежно від ступеня наближеності до повного задоволення фізіологічних потреб в продуктах харчування. Запропоновано оцінювати рівень продовольчого забезпечення домогосподарств по критерію – інтегральний рівень фізичної доступності продовольства. Studied the difference in the state of food security of the population, depending on the degree of closeness to the complete satisfaction of physiological needs for food. Proposed to assess the level of household food security criterion - integrated level of physical availability of food.Документ Адаптивна система керування температурним режимом роботи колонної дифузійної установки(2011) Кундєєва, Галина ОлексіївнаРассмотрены круг факторов и их влияние на обеспечение продовольственной проблемы. Проанализированы структура общих доходов и расходов домохозяйств Украины. Предложены необходимые изменения в фискальной политике государства. Розглянуто коло факторів та їх вплив на забезпечення продовольчої проблеми. Проаналізовано структура загальних доходів та витрат домогосподарств України. Запропоновано необхідні зміни у фіскальній політиці держави. Сonsidered range of factors and their impact on the provision of food problems. The structure of total revenue and expenditure for Ukraine. A necessary changes in fiscal policy of the stateДокумент Особливості інноваційної діяльності підприємств м’ясної промисловості(2010) Кундєєва, Галина ОлексіївнаПроаналізовано особливість конкурентноспроможності виробництва м’ясної продукції. Розглянута структура витрат на інноваційну діяльність м’ясопереробних підприємств Feature analyzes the competitiveness of meat products. The structure of expenditure on innovation meat processing plants.Документ До питань маркетингового менеджменту(2011) Кундєєва, Галина ОлексіївнаПроаналізовано модифікації підприємств в залежності від поведінки споживача. Досліджені операції маркетингових досліджень для окремого підприємства Аnalyzes modification companies based on consumer behavior. Investigated the operation of market research for individual enterprise.Документ Можливості інноваційного розвитку промисловості України(2011) Кундєєва, Галина Олексіївна; Євсєєва, Ірина ВасилівнаРозглянуто галузі 3-го та 4-го технологічних укладів, притаманних Україні. Здійснено аналіз науково-технологічного та інноваційного розвитку України та зазначено, що вітчизняна наука зберегла здатність за певних умов виконувати дослідження і отримувати результати світового рівня саме у тих напрямах, які формують шостий ТУ Considered the industry the 3rd and 4th technological structures inherent in Ukraine. The analysis of scientific, technological and innovation development of Ukraine and stated that domestic science has retained the ability under certain circumstances to perform research and get world class results with those areas that form the TU sixthДокумент Стратегія інноваційного розвитку підприємств як умова виходу з економічної кризи(2011) Кундєєва, Галина ОлексіївнаРозглянуто питання щодо вибору найбільш ефективних напрямків розвитку підприємств. Запропоновано вибір стратегії інноваційного розвитку та діагностику інноваційної активності підприємтсва. Questions on choosing the most effective trends of the business. A choice of strategy innovation and diagnostics enterprise's innovation activity.