Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Продовольча безпека і нутриціологія(2014) Кундєєва, Галина ОлексіївнаОдним із найважливіших соціально-економічних завдань суспільства є створення гідних умов існування її громадян, в першу чергу, шляхом задоволення нагальної потреби людини в їжі з метою збереження здоров'я населення. Кількісний і якісній раціон харчування визначається, як доступністю продовольства, так і наявністю продовольчих продуктів, а саме наявність і доступність продовольства є необхідною умовою продовольчої безпеки держави. One of the most important socio-economic problems of society are create decent living conditions of its citizens, primarily by meeting urgent needs for food in order to maintain health. quantitative and high-quality diet is defined as the availability of food and availability of food products, such as the availability of food is a necessary condition for food security.Документ Функціональні продукти у вирішенні продовольчого забезпечення(2014) Кундєєва, Галина Олексіївна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Котляр, Євген ОлександровичВ сучасних умовах існуючої кризи виникає необхідність виявлення і визначення можливих шляхів вирішення проблеми продовольчої безпеки. Саме тому, обґрунтування вибору стратегічних напрямів забезпечення продовольчої безпеки України стає вкрай актуальним завданням. In the present conditions of the existing crisis it is necessary to detect and identify possible solutions to the problem of food security. For this reason, rationale for the choice of strategic areas of food security Ukraine becomes extremely problematic.