Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження використання генно-модифікованого продовольчого зерна пшениці для переробки в харчові продукти
    (2018) Лабжинська, Маргарита Юріївна; Володченкова, Наталія Валеріївна
    Стаття присвячена дослідженню стану питання використання генно-модифікованого зерна пшениці у харчовій промисловості. Розглянуто правове регулювання використання ГМ-сировини при виробництві харчової продукції на території України. Було досліджено зразки зерна пшениці 2-го класу різних регіонів вирощування від великих зернозаготівельних підприємств та малих приватних складських госопдарств на предмет наявності ГМО.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження методів визначення вмісту радіонуклідів у технології переробки зерна
    (2017) Лабжинська, Маргарита Юріївна; Володченкова, Наталія Валеріївна
    Робота присвячена дослідженню методів визначення вмісту радіонуклідів Стронцію, Цезію та Калію. В роботі наведено класифікацію та порівняльну характеристику, а також принцип методів визначення вмісту радіонуклідів у технології переробки зерна. Запропоновано методику дослідження вмісту радіонуклідів на зернопереробних підприємствах від приймання сировини до випуску готової продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження зразків зерна пшениці на вміст ГМО
    (2017) Лабжинська, Маргарита Юріївна; Володченкова, Наталія Валеріївна
    В роботі наведені експериментальні дані по визначенню вмісту генно- модифікованих організмів у зразках зерна. Для дослідження було відібрано зразки зерна пшениці врожаю 2017 р. різних регіонів вирощування. Обрані чотири зразки пшениці відносилися до 2-го класу, а як контрольний зразок – пшениця 3-го класу. За показниками якості всі зразки відповідали вимогам для 2-го та 3-го класи відповідно, що підтверджується відсутністю у них вмісту генно-модифікованих організмів.