Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Напрямки розвитку енергозбереження при дослідженні конструкцій тістоподільників
    (2018) Литовченко, Ігор Миколайович
    Проведений аналіз стану сучасного хлібопекарського виробництва, представлені способи підвищення якості хлібобулочних виробів в залежності від розвитку конструкцій тістоподільних машин. Запропоновано методи удосконалення конструкції тістоподільних машин з лопатевим нагнітанням.The analysis of the state of modern baking production is carried out, methods of improving the quality of bakery products are presented, depending on the development of constructions of dough machines. Methods of improving the design of dough-bearing machines with louvre injection have been proposed.
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання роботи топки тунельної хлібопекарської печі
    (2016) Литовченко, Ігор Миколайович
    Основний пристрій, від роботи якого залежить стабільність роботи печі - це топка. В ній спалюється природний газ або рідке паливо. Принцип її дії пов'язаний з рециркуляцією відпрацьованих гріючих газів. Відпрацьовані гази з температурою 350...400оС частково видаляються через трубу а частково подаються в топку, де змішуються зі свіжими продуктами згоряння та направляються в гріють канали. действия связан с рециркуляцией отработавших греющих газов. The basic unit of which depends on the stability of the furnace - a furnace. It burns natural gas or liquid fuel. The principle of action is associated with recirculation of exhaust gases warming. Spent gases with a temperature of 350 ... 400oS partially removed through the pipe and partially fed into the furnace where mixed with fresh products of combustion and are sent to warm the channels.
  • Ескіз
    Документ
    Енерегетичні показники процесу транспортування м’ясної сировини
    (2016) Беседа, Сергій Дмитрович; Литовченко, Ігор Миколайович
    Використання комп’ютерних методів моделювання технологічних процесів у харчовій промисловості дозволяє отримати важливу актуальну інформацію про протікання окремих етапів процесів. Це дає можливість модернізувати існуюче обладнання а також проектувати нові машини та апарати з високими якісними показниками.
  • Ескіз
    Документ
    Комплексний підхід до енергозбереження у хлібопекарському виробництві
    (2015) Литовченко, Ігор Миколайович
    На сучасному рівні розвитку виробництва харчової продукції вимоги до якості виробів в більшості випадків стабільно забезпечуються за допомогою методів сучасної технології та розвиненого машино-апаратурного оформлення процесів. Обсяги виробництва, попит на продукцію в даних умовах залежать від рентабельності виробництва, тобто від кінцевої ціни продукту. Відносно велику складову у фінансових затратах на випуск продукції мають витрати енергії - електричної та теплової. At the current level of food production requirements for product quality steadily in most cases provided by the methods of modern technology and advanced machine and equipment design processes. Production volumes, demand for products in these conditions depend on profitability, that the final price of the product. A relatively large part of the financial expenses in output costs with energy - electricity and heat.
  • Ескіз
    Документ
    Використання комп'ютерних технологій з метою енергозаощадження на харчових підприємствах
    (2014) Литовченко, Ігор Миколайович
    Економічність процесу виготовлення харчової продукції є важливим фактором для просування її на сучасному ринку. Витрати різних видів енергії (теплової, електричної тощо) складають суттєву частку собівартості продукції, що в кінці кінців суттєво впливає на кінцеву ціну. Cost of food manufacturing process is an important factor to promote it on the market today. The costs of different types of energy (heat, electricity, etc.) account for a significant proportion of the cost of production, which eventually affects the total cost.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження параметрів руху м'ясної сировини в круглих трубопроводах при пневмотранспортуванні
    (2014) Беседа, Сергій Дмитрович; Литовченко, Ігор Миколайович
    Одним із можливих варіантів транспортування м'ясопродуктів є використання трубопровідного транспорту. Цим способом за допомогою насосів транспортуються фарш, жир, кров тощо. Системи з використанням передувних баків застосовують у якості між операційного трубопровідного транспорту. Ці ємнісні пристрої періодичної дії використовують при транспортуванні рідин і шматкових продуктів, які не можуть перекачуватися насосом. Шматкові продукти транспортують без додавання води або у суміші з водою (частина води може досягати 50%). Параметри транспортування сировини залежать від тиску повітря, продуктивності компресора, довжини і конфігурації траси транспортування. One of the options is to use a meat transport pipelines. This method using pumps transported meat, fat, blood and so on. Systems using pereduvnyh tanks used in quality between operating pipelines. These capacitive devices batch used in the transportation of liquids and piecewise products which can not be pumped by the pump. Pieces of the products are transported without adding water or in a mixture of water (the water can be up to 50%). Settings transportation of raw materials depend on the air pressure, the performance of the compressor, length and configuration of the road transport.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення питомої роботи замісу хлібного тіста при використанні місильних органів циліндричної форми
    (2014) Литовченко, Ігор Миколайович; Шпак, Максим Сергійович
    Тістомісильне обладнання займає одне з провідних місць при виготовленні хлібобулочних виробів, так як якість замісу опари чи тіста суттєво впливає на якість готових виробів. Mixing equipment occupies a leading position in the manufacture of bakery products, as well as the quality of mixing dough or pastry significantly affect the quality of finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Модернізація тунельних хлібопекарських печей на основі комп'ютерного моделювання
    (2014) Литовченко, Ігор Миколайович
    Тунельні печі для випікання хліба на хлібозаводах - основний пристрій, від якого залежить якість готової продукції. Ці печі - складний технологічний об'єкт з декількома незалежними зонами обігріву. Основні критерії настройки печей: рівномірність теплових потоків по ширині пекарної камери; регулювання теплових потоків в залежності від етапу випічки; оптимальна витрата палива. Отримання інформації про роботу печі за допомогою датчиків температури, тиску, вологості, які встановлюються в різних місцях газоходів і пекарної камери, не дає повної інформації про те, що відбувається при русі теплоносія. The tunnel ovens for baking bread at a bakery - the basic unit of which depends on the quality of the finished product. These ovens - a complex technological object with several independent heating zones. The main criteria for setting furnaces: uniform heat flow across the width of baking chamber; regulation of heat flow depending on the stage of baking; optimal fuel consumption. receiving information on the furnace by means of temperature sensors, pressure, humidity, installed in different places and flues baking chamber, not a total information about what happens when you move the coolant.
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для приготування рідких хлібопекарських напівфабрикатів
    (2014) Доломакін, Юрій Юрійович; Литовченко, Ігор Миколайович
    Вітчизняна техніка для замішування рідких напівфабрикатів хлібопекарного виробництва досить стара і не відповідає сучасним вимогам виробництва. Недоліками цієї техніки є: великий час приготування продукту; велика витрата енергії, важка інтеграція в існуючі технологічні схеми; неможливість швидкої зміни рецептур відповідно до виробничих завдань; велика потреба у виробничих площах; складне обслуговування та очищення. Domestic appliances for mixing liquids production of semi-finished bakery is quite old and do not meet modern requirements of production. The disadvantages of this technique include: a great time cooking; high power consumption, difficult integration into existing technological schemes; inability to quickly change formulations according to production problems; large space requirement; complex maintenance and cleaning.
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання процесу замішування тіста в двовальній тістомісильній машині
    (2014) Кудінова, Олександра Олександрівна; Кравченко, Олександр Іванович; Литовченко, Ігор Миколайович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович
    Використовуючи програмний пакет Flow Vision, нами виконано моделювання процесу замішування тіста для різних конструкцій робочих органів безперервної дії. By using the software package Flow Vision, we performed simulations kneading process for different designs of continuous work.