Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Волоські горіхи як сировина для промислового виробництва олії та паст(2022) Лукіянік, Олександра Валентинівна; Шутюк, Віталій ВолодимировичУ роботі розглянуто питання промислової переробки волоських горіхів. Виробництво горіхових паст та олій в Україні є перспективним напрямом харчової промисловості, з огляду великої кількості садів волоських горіхів. Особливу увагу при розробленні технології виробництва паст і олій слід звернути на збільшення терміну зберігання готової продукції. The issue of industrial processing of walnuts is considered in the work. The production of nut pastes and oils in Ukraine is a promising area of the food industry, given the large number of walnut orchards. Particular attention in the development of technology for the production of pastes and oils should be paid to increase the shelf life of finished products.Документ Технологічні аспекти промислового виробництва олії та паст з волоських горіхів(2022) Лукіянік, Олександра Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичУ роботі розглянуто питання промислової переробки волоських горіхів. Виробництво горіхових паст та олій в Україні є перспективним напрямом харчової промисловості, з огляду великої кількості садів волоських горіхів. Особливу увагу при розробленні технології виробництва паст і олій слід звернути на збільшення терміну зберігання готової продукції. The issue of industrial processing of walnuts is considered in the work. The production of nut pastes and oils in Ukraine is a promising area of the food industry, given the large number of walnut orchards. Particular attention in the development of technology for the production of pastes and oils should be paid to increase the shelf life of finished products.Документ Рублені рибні напівфабрикати з карася(2021) Лукіянік, Олександра Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичЗ метою підвищення виходу їстівної частини з карася необхідно застосовувати біотехнологічні прийоми, у тому числі гідроліз під дією власних ферментів, що суттєво полегшить відділення кісток з м’язової тканини. Однією з перспективних технології виробництва рибних рублених напівфабрикатів насінням соняшника. In order to increase the yield of the edible part of the crucian, it is necessary to use biotechnological techniques, including hydrolysis under the action of its own enzymes, which will greatly facilitate the separation of bones from muscle tissue. One of the promising technologies for the production of minced fish semi-finished products with sunflower seeds.Документ Удосконалення рибних рублених напівфабрикатів з карася(2021) Лукіянік, Олександра Валентинівна; Шутюк, Віталій ВолодимировичЗ метою підвищення виходу їстівної частини з карася необхідно застосовувати біотехнологічні прийоми, у тому числі гідроліз під дією власних ферментів, що суттєво полегшить відділення кісток з м’язової тканини. Однією з перспективних технології виробництва рибних рублених напівфабрикатів насінням соняшника.