Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Традиції випікання хліба(2015) Майборода, Олена Іванівна; Мазур, Лариса Михайлівна; Корж, Марія ОлександрівнаСкільки на світі живуть люди, стільки вони випікають хліб. How many people live in the world, so they baked bread.Документ Традиції приготування квасу в Україні(2014) Майборода, Олена ІванівнаКвас — традиційний слов'янський кислий напій, який готують на основі бродіння з муки та солоду (пшеничного, ячмінного) або з сухого житнього хліба, іноді з додаванням пахучих трав, меду, вощини. Напій відмінно втамовує спрагу, підвищує активність та дає сили для роботи, активізує процеси травлення. В багатьох країнах світу квас є пивом, і відноситься до категорії «Пиво історичне, традиційне, місцеве». На Україні квас вважається самостійним і національним напоєм. Kvass - a traditional Slavic sour drink that is prepared on the basis of fermentation of flour and malt (wheat, barley) or dry rye bread sometimes with the addition of fragrant herbs, honey, wax. The drink is excellent thirst quencher, increases the activity and gives strength to work, activates digestion. In the many countries have brew beer, and belongs to the category "Beer historical, traditional, local. "In Ukraine brew considered independent and national drink.Документ Традиції чаювання в Україні(2014) Майборода, Олена Іванівна; Мазур, Лариса МихайлівнаПісля багатьох років чаю вдалося стати напоєм українського народу. І хоча він не зміг замінити лікувальні трав'яні настої і улюблений узвар, все ж йому вдалося стати невід'ємною частиною українського столу. After many years managed to become tea drink of Ukrainian people. Although he could not replace therapeutic herbal infusions and favorite compote, yet he managed to become an integral part of Ukrainian desktop.