Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Пружні властивості газорідинних середовищ і генерування пульсаційних режимів(2015) Підгорний, Володимир Васильович; Васильківський, Костянтин Вікторович; Максименко, Ірина ФаддеївнаГазорідинні середовища притаманні значній кількості харчових і мікробіологічних середовищ. До їх числа відносяться технології очищення дифузійного соку цукрових заводів. Перелік операцій в них стосується попередньої дефекації, основної дефекації, першої сатурації, дефекації перед другою сатурацією, сульфітації, фільтрування соків та ін. Названі процеси відбуваються в певній послідовності з метою максимально досяжного видалення нецукрів. Gas-liquid environment inherent in large quantities of food and microbiological media. These include technology for juice sugar mills. The list of operations concerns the preliminary defecation, defecation basic, first carbonation, defecation before the second carbonation, sulfitization filter the juice and others. The above processes occur in sequence in order to maximize removal netsukriv attainable.