Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання сучасних інструментальних методів аналізу для визначення якості продуктів харчування
    (2009) Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович
    Розглянуто переваги та недоліки використання інструментальних методів аналізу для дослідження якості сировини, напівфабрикатів та готових виробів. The advantages and disadvantages of using instrumental methods of analysis for the study of the quality of raw materials, semi-finished and finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Гідроколоїди: функціональні властивості і шляхи застосування
    (2008) Мельник, Оксана Петрівна; Точкова, Оксана Василівна; Манк, Валерій Веніамінович
    Проведено аналіз сучасних гідроколоїдів, їх значення в технологічних процесах. Рекомендовано алгоритм вибору гідроколоїдів для різних харчових продуктів. Analysis of modern hydrocolloids, and their importance in industrial processes. Recommended selection algorithm hydrocolloids for different foods.