Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи підвищення харчової цінності м’ясних продуктів(2015) Михайленко, В. С.; Матюшенко, Раїса ВасилівнаХарчування є однією з найважливіших функцій людського організму. Неправильне харчування призводить до появи багатьох захворювань, внаслідок зниження захисних властивостей організму, порушує процеси обміну речовин, веде до передчасного старіння, зниження працездатності, сприяє появі багатьох захворювань. їжа - це складна суміш харчових речовин, біля 2000, з яких більше 60 відноситься до числа незамінних. Якість харчового раціону в значній мірі визначається вмістом білків, жирів, вуглеводів, мінеральних речовин, вітамінів. При цьому важлива не тільки кількість цих речовин, але і їх правильне співвідношення.Документ Ми і фаст-фуди(2015) Матюшенко, Раїса Василівна; Тельна, А. В.Сучасний ритм життя впроваджує свої правила в харчування людини. За браком часу, ми намагаємось встигнути зробити все, навіть прийом їжі займає лише 10-15 хвилин нашого час. А все завдяки швидкому харчуванню, в народі звикли говорити « Фаст-Фуд». «Фаст-фуд» - це швидка їжа, яка знайшла своїх прихильників у всьому світі. Деякі люди не уявляють свого життя без швидкого харчування. Адже за браком часу, коштів, місцезнаходження - безліч людей не мають можливості харчуватись в інших закладах ресторанного господарства. The modern pace of life is implementing its rules on nutrition. For lack of time, we try to make it do everything, even eating takes only 10-15 minutes of our time. And all thanks to the fast food, the people used to say "fast food." "Fast Food" - a fast food that found its supporters worldwide. Some people can not imagine their life without fast food. After all, for lack of time, money, location - many people are not able to eat at other institutions restaurant industry.