Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Ресторанний бізнес завтра(2015) Матюшенко, Раїса ВасилівнаВ повсякденному житті ресторанів, розробку нових страв вважають марною тратою часу. Більшість ресторанів задовольняються стандартним меню до якого звикла більша частина його постійних відвідувачів. Така тенденція існує в ресторанах більшості країн світу. In everyday life, the restaurants, the development of new dishes are considered a waste of time. Most restaurants met the standard menu which was used most of his patrons. This trend exists in most restaurants in the world.Документ Гастрономія майбутнього(2014) Матюшенко, Раїса ВасилівнаУ житті ресторанів різних країн існують деякі зовсім протилежні традиції. Наприклад, у США більшість ресторанів задовольняються стандартним меню, до якого звикла більша частина їх постійних відвідувачів, де в якості гарніру - нарізані шматочки помідорів та цибулі, дрібно посічена петрушка та соус. Іноді шеф-кухар пропонує нову страву, але вона викликає незадоволення керівників ресторану, тому як виглядає екстравагантно або має незвичайний смак. Така тенденція існує не тільки у США, а й у більшості країн. In life there are restaurants around some completely opposite tradition. For example, most restaurants in the United States met the standard menu, which used most of their regulars, which as a side dish - sliced slices of tomatoes and onions, finely chopped parsley and sauce. Sometimes the chef offers a new dish, but it causes dissatisfaction restaurant managers, as looks like extravagant or has an unusual taste. This trend does not exist only in the US but in most countries.