Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту снекової продукції на основі рибного фаршу
    (2021) Микиша (Жвава), Марія Володимирівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Одним із нових і перспективних напрямів переробки рибної сировини є виробництво на її основі рибних фаршів з метою одержання на їх основі рибних снеків. Після підбору рецептури, формували соломку товщиною 7–5 мм та направляли на сушіння до вмісту вологи 8–10%. Отримані снеки являють собою сушені рибні палички з додаванням різних спецій та прянощів. Снекові продукти на основі фаршу з хеку відрізнялись високими органолептичними показниками та високою харчовою цінністю.
  • Ескіз
    Документ
    Використання фаршу з хеку як основної сировини для снеків
    (2021) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Микиша (Жвава), Марія Володимирівна
    Виробництво снеків з рибного фаршу відкриває нові можливості в галузі раціонального використання морської сировини. При використанні рибного фаршу відпадає необхідність в первинній обробці риби, відсутні відходів і він легко комбінується з різними допоміжними інгредієнтами. Після підбору рецептури, формували соломку товщиною 7-5 мм та направляли на сушіння до вмісту вологи 8-10%. Отримані снеки являють собою сушені рибні палички з додаванням різних спецій та прянощів.
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту рибних снеків
    (2020) Микиша (Жвава), Марія Володимирівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Матко, Світлана Василівна
    Для виробництва снеків використовували філе хеку, яке нарізали на смужки 10×1,5 см паралельно хребтовій лінії. Отримані шматочки витримували протягом 10 хв в 10%-му розчину кухонної солі з додаванням прянощів (коріандру, базиліку, перцю червоного чилі та хмелі-сунелі) при кімнатній температурі 20°C для досягнення відповідного смаку продукту. Після цього шматочки висушували конвективним способом та в полі НВЧ при температурі 60°C. Одержані снеки з хеку мали приємний зовнішній вигляд, гармонійний смак та аромат.