Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Фірмовий стиль як невід’ємна складова іміджу готелю(2013) Мурак, Оксана Юріївна; Влодарчик, Тетяна ВікторівнаСтворюючи власний стиль готель забезпечує собі цілий ряд переваг: допомагає клієнтам швидко орієнтуватися у потоці інформації, знижує витрати на формування комунікацій, забезпечує досягнення необхідної ємності всієї реклами та інших засобів маркетингових комунікацій готелю, сприяє підвищенню корпоративного духу, об’єднує персонал, позитивно впливає на естетичні почуття клієнтів та персоналу і загальний естетичний рівень готелю. Creating your own style hotel offers a number of advantages: it helps customers to quickly navigate the flow of information, reduces the formation of Communications achieves the necessary capacity of all advertising and other marketing communications tools hotel promotes corporate spirit, uniting staff, positively affects aesthetic sense of customers and staff and overall aesthetic level of the hotel.Документ Основні напрями впровадження інноваційних технологій в туризмі(2015) Мурак, Оксана Юріївна; Басюк, Дарія ІванівнаМодель економічного зростання ґрунтується на інноваційному типі розвитку, який передбачає нові пріоритети: інтелектуалізація виробничої діяльності, екологічність (зелена економіка), використання високих та природоохоронних технологій тощо. The model of economic growth based on an innovative type of development that provides new priorities: the intellectualization of industrial activity, environmental (green economy), and the use of high environmental technologies.Документ Основні принципи еногастрономії в закладах ресторанного господарства(2014) Мурак, Оксана Юріївна; Влодарчик, Тетяна ВікторівнаКухні багатьох країн світу можна охарактеризувати певними епітетами. Кухню Франції називають високою і вишуканою. Французька кухня завжди була прикладом досконалості в мистецтві кулінарії. Велике значення в ній грає поєднання страв і напоїв. Дуже важливо, щоб вино підкреслювало смак страви, а не вступало в боротьбу за смаковий ефект. Kitchen in many countries can be characterized by certain epithets. The cuisine of France called high and refined. French cuisine has always been an example of excellence in the art of cooking. Great importance it plays a mix of foods and drinks. It is important that emphasized the wine flavor and did not engage in the struggle for flavoring effect.