Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Ефективність дії антимікробного засобу «Бетастаб» щодо пригнічення основних контамінантів бурякоцукрового виробництва(2015) Шулімова, Олена Василівна; Нечипор, Тетяна Миколаївна; Тетеріна, Світлана МиколаївнаПроведено дослідження ефективності дії засобу «Бетастаб» щодо основних контамінантів бурякоцукрового виробництва. Встановлено високу ефективність дії дезінфікуючого засобу «Бетастаб» щодо грампозитивних мікроорганізмів при його використанні в концентрації 0,03…0,05%Документ Ефективність дезінфікуючого засобу «Каморан» щодо розвитку слизоутворювальних бактерій у виробництві цукру(2015) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Нечипор, Тетяна Миколаївна; Чорна, Тетяна МиколаївнаЕкспериментально встановлено високу ефективність дезінфекційного засобу «Каморан» за витрат діючої речовини 0,002 – 0,004% щодо слизоутворювальних бактерій. Доведено, що засіб «Каморан»сприяє зменшенню втрат сахарози від розкладання, сприяє підвищенню виходу та покращенню якостi бiлого цукру.Документ Визначення оптимальних витрат засобу «Бетастаб» для знезараження дифузійного соку(2015) Нечипор, Тетяна Миколаївна; Ширяєвська, Анастасія Борисівна; Гусятинська, Наталія АльфредівнаПроведено контроль зміни рН20 дифузійного соку із внесеним до нього антимікробним засобом «Бетастаб». Визначено оптимальні витрати засобу «Бетастаб» для знезараження дифузійного соку одержаного з кондиційної сировини. The control of change of pH20 of diffusion juice with the antimicrobial "BetaStab" introduced to it was carried out. The optimal expenses of the "BetaStab" for disinfection of diffusion juice obtained from conditioned raw materials are determined.