Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Ефективність дії антимікробного засобу «Бетастаб» щодо пригнічення основних контамінантів бурякоцукрового виробництва(2015) Шулімова, Олена Василівна; Нечипор, Тетяна Миколаївна; Тетеріна, Світлана МиколаївнаПроведено дослідження ефективності дії засобу «Бетастаб» щодо основних контамінантів бурякоцукрового виробництва. Встановлено високу ефективність дії дезінфікуючого засобу «Бетастаб» щодо грампозитивних мікроорганізмів при його використанні в концентрації 0,03…0,05%Документ Ефективність дезінфікуючого засобу «Каморан» щодо розвитку слизоутворювальних бактерій у виробництві цукру(2015) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Нечипор, Тетяна Миколаївна; Чорна, Тетяна МиколаївнаЕкспериментально встановлено високу ефективність дезінфекційного засобу «Каморан» за витрат діючої речовини 0,002 – 0,004% щодо слизоутворювальних бактерій. Доведено, що засіб «Каморан»сприяє зменшенню втрат сахарози від розкладання, сприяє підвищенню виходу та покращенню якостi бiлого цукру.Документ Визначення оптимальних витрат засобу «Бетастаб» для знезараження дифузійного соку(2015) Нечипор, Тетяна Миколаївна; Ширяєвська, Анастасія Борисівна; Гусятинська, Наталія АльфредівнаПроведено контроль зміни рН20 дифузійного соку із внесеним до нього антимікробним засобом «Бетастаб». Визначено оптимальні витрати засобу «Бетастаб» для знезараження дифузійного соку одержаного з кондиційної сировини. The control of change of pH20 of diffusion juice with the antimicrobial "BetaStab" introduced to it was carried out. The optimal expenses of the "BetaStab" for disinfection of diffusion juice obtained from conditioned raw materials are determined.Документ Дезінфекція технологічних вод у виробництві цукру(2015) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Нечипор, Тетяна МиколаївнаЖивильна вода є одним із джерел інфікування дифузійного апарату, що призводить до розвитку мікробіологічних процесів, а отже, до збільшення втрат сахарози, і негативно впливає на ефективність роботи не лише дифузійної установки, але і виробництва в цілому. Feed water is a source of infection diffusion system, which leads to the development of microbiological processes and, consequently, to an increase in losses of sucrose, and adversely affect the performance of not only diffuse the installation, but the production as a whole.Документ Дослідження ефективності застосування дезінфекційного засобу на основі природних оксикислот у бурякоцукровому виробництві(2014) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Нечипор, Тетяна МиколаївнаБезпечність продуктів харчування є актуальним питанням сьогодення. В той же час слід відмітити, що перебіг мікробіологічних процесів у виробництві білого цукру негативно впливає на ефективність виробництва та якість готової продукції. На більшості вітчизняних підприємств для пригнічення мікрофлори при проведенні процесу екстрагування сахарози використовують формалін, що пов'язано з достатньо високою ефективністю його дії та невисокою вартістю. Food safety is a key issue today. At the same time it should be noted that the progress of microbiological processes in the production of white sugar negatively affects the efficiency and quality of the finished product. On most domestic enterprises to inhibit microflora during process of extracting the sucrose formalin used, due to the relatively high efficiency of its performance and low cost.