Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Безпека та управління безпечністю харчових продуктів
    (2014) Степанець, Любов Филимонівна; Ничик, Оксана Василівна; Салавор, Оксана Мирославівна; Купчик, Лідія Андріївна
    Екологічна безпека продуктів - одна з найважливіших проблем сучасної економіки, це комплексна проблема, вирішувати яку покликані біохіміки, мікробіологи, виробники, санітарно-епідеміологічні служби і звичайно державні органи, це - глобальна проблема, оскільки зачіпає не лише здоров'я людини, але впливає на всю економіку країни. Тому, щоб забезпечити високий рівень життя людини в державі, розвиток економіки, необхідно приділяти екологічній безпеці продуктів харчування особливу увагу. Environmental safety products - one of the most important problems of modern economy, is a complex problem to solve which called biochemists, microbiologists, manufacturers of sanitary-epidemiological service and of course public authorities, it is - a global problem affecting not only as human health, but affects the whole economy. Therefore, to ensure a high standard of living man in the state of the economy, should be given to environmental safety food special attention.
  • Ескіз
    Документ
    Нормування вмісту радіоактивних речовин в продуктах харчування
    (2014) Вакула, Юлія Віталіївна; Панько, Оксана; Тогачинська, Ольга Василівна; Ничик, Оксана Василівна
    Ступінь забруднення радіонуклідами овочів становить 1,25. Це свідчить проте, що овочі є радіоактивними і непридатними до реалізації і вживання. Виживання їх можливе лише після ретельного промивання гарячою водою. The degree of contamination of vegetables is 1.25. This indicates that vegetables are radioactive and unsuitable to implement and use. Their survival is possible only after a thorough washing with hot water.