Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 11
  • Ескіз
    Документ
    Економічний аналіз показників прибутковості підприємства
    (2014) Бусленко, Богдана Володимирівна; Новойтенко, Ірина Віталіївна
    За обсягом валової продукції у структурі харчової індустрії плодоовочеві консервні виробництва посідають вагоме місце. Проте для підприємств галузі характерним є падіння обсягів виробництва основних продуктів у 2008-2012 рр., що ставить під загрозу прибутковість діяльності у 2014 р.
  • Ескіз
    Документ
    Прибутковість виробництва плодоовочевої консервної продукції
    (2014) Бусленко, Богдана Володимирівна; Новойтенко, Ірина Віталіївна
    3а обсягом валової продукції у структурі харчової індустрії плодоовочеві консервні виробництва посідають вагоме місце. Проте для підприємств галузі характерним є падіння обсягів виробництва основних продуктів у 2008-2012 рр., що ставить під загрозу прибутковість діяльності у 2014 р. 3a gross output in the structure of the food industry canning vegetables occupy an important place. However, for the industry is typical output fall staple in 2008-2012., Jeopardizing profitability in 2014.
  • Ескіз
    Документ
    Характеристика ринку кондитерських виробів в Україні
    (2014) Новойтенко, Ірина Віталіївна
    Рівень споживання кондитерських виробів в Україні складає 15 кг на душу населення на рік. За цим показником Україна посідає 8-ме місце в світі. Найбільше споживачам смакують борошняні кондитерські вироби - 6 кг на душу населення на рік, шоколадні цукерки - 2,5 кг на душу населення на рік,інша кондитерська продукція - 6,5 кг на душу населення на рік. Consumption of confectionery in Ukraine is 15 kg per capita per year. For this indicator, Ukraine occupies 8th place in the world. Most consumers savor Pastry products - 6 kg per capita per year, Chocolates - 2.5 kg per capita per year, other confectionery products - 6.5 kg per capita per year.
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції розвитку підприємств харчової промисловості у 2014 р.
    (2014) Новойтенко, Ірина Віталіївна
    За оперативними даними Державної служби статистики України [1] питома вага реалізованої продукції виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів в загальному обсязі реалізованої промислової продукції в Україні за січень- червень 2014 року склала 20,4 відсотка. За цим показником галузь знаходиться на першому місці серед всіх галузей промисловості. According to the State Statistics Service of Ukraine [1] specific weight of sales of food, beverages and tobacco products in the total volume of industrial production in Ukraine in January June 2014 was 20.4 percent. For this indicator, the industry is on first among all industries.
  • Ескіз
    Документ
    Захист прав інтелектуальної власності в Україні
    (2009) Новойтенко, Ірина Віталіївна; Пєтухова, І. О.
    Судовий захист прав інтелектуальної власності в Україні здійснюється судами загальної юрисдикції, господарськими судами, а в сфері публічно-правових відносин адміністративними судами, система яких на сьогодні формується і в якій вже активно працює Вищий адміністративний суд України.
  • Ескіз
    Документ
    Економічна сутність та механізм формування людського капіталу
    (2011) Новойтенко, Ірина Віталіївна; Лазаренко, О. Б.
    Людський капітал будучи частиною сукупного капіталу, є сполученням складових його елементів, як вроджених, так і сформованих у результаті інвестицій а саме: накопичений відповідний стан здоров'я, освіти, здібностей, навичок, енергії, культурного розвитку, як конкретного індивіда, групи людей, так і суспільства в цілому.
  • Ескіз
    Документ
    Ресурсне забезпечення діяльності підприємства
    (2008) Новойтенко, Ірина Віталіївна; Ярош, Юлія Олександрівна
    Господарська діяльність завжди є результатом взаємодії відповідних ресурсів. Ресурси є основною складовою потенціалу розвитку організації, тому необхідно формувати такий склад і структуру ресурсів, використання яких в умовах мінливості зовнішнього середовища та потреб споживачів характеризувалось найменшими витратами для підприємства та найбільшою віддачею. Success in achieving of the general objective of the company is dependent on the timely and correct application of management instruments on resources, and therefore of grounded resource politics of the enterprise.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка використання трудового потенціалу підприємства
    (2012) Новойтенко, Ірина Віталіївна; Войтович, В. О.
    В умовах становлення ринкового механізму господарювання, виходу економіки України з фінансової кризи, її інтеграції у світове співтовариство особливого значення набуває проблема формування трудового потенціалу, спроможного забезпечити ефективне управління підприємством, зростання конкурентоспроможності суб'єктів господарської діяльності. З метою розвитку стратегічного потенціалу підприємства особливої актуальності набуває вирішення проблеми підвищення ефективності використання трудового потенціалу. In the establishment of market economic mechanism in Ukraine, overcome the financial crisis, its integration into the world community is particularly important problem of the labor potential, able to provide effective management, increase the competitiveness economic agents. In order to develop the strategic potential of the company becomes particular relevance the problem of efficient using the labor potential.
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми підвищення ефективності діяльності підприємств борошномельної галузі
    (2012) Новойтенко, Ірина Віталіївна; Кіріндась, Г. П.
    Для підприємств борошномельної промисловості підвищення ефективності їх діяльності є першочерговою проблемою, оскільки більшість з них за основними показниками ефективності є непривабливим. For the milling industry enterprises improve their performance is the priority problem, as most of them are the main performance indicators are unattractive.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості використання трудових ресурсів на підприємствах спиртової промисловості
    (2011) Новойтенко, Ірина Віталіївна; Печорін, І. Л.
    Використання трудових ресурсів на спиртових підприємствах обумовлено певним рядом чинників: обмеженістю кваліфікованих кадрів на безпосередньо виробничих ланках; перебійний характер виробництва, що не є привабливим показником для молодих кадрів; безперспективність проживання в сільській місцевості. The use of labor resources on alcohol enterprises due to a certain number of factors: the scarcity of qualified personnel directly on the production units;volatile production, the futility of their stay in the countryside.