Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні зміни в готельно-ресторанному бізнесі в умовах пандемії
    (2021) Нікітіна, Тетяна Андріївна; Богуславський, Олександр Володимирович
    Сьогодні готельно-ресторанний бізнес повинен функціонувати у форс-мажорних обставинах, в умовах пандемії, з постійними обмеженнями діяльності через карантин, накладений державами. Така ситуація спостерігається у всьому світі. Інноваційним проривом, виходом із цієї непростої ситуації стало активне впровадження комп’ютеризації, Інтернет-технологій, Інтернет-сервісів, які допомагають існуванню ресторанного бізнесу сьогодні, та відкриває нові можливості для просування свого товару на ринок.Today, the hotel and restaurant business must operate in force majeure, in a pandemic, with constant restrictions on activities due to quarantine imposed by states. This situation is observed all over the world. An innovative breakthrough, a way out of this difficult situation was the active introduction of computerization, Internet technologies, Internet services, which help the existence of the restaurant business today, and opens up new opportunities for promoting your goods to the market.
  • Ескіз
    Документ
    Економічна доцільність впровадження інноваційної послуги оксигіпертермії у готелі
    (2021) Голобородько, Олександр Олександрович; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Інновації є рушійною силою для розвитку готельного бізнесу, не тільки дозволяючи готелю зайняти лідируючі позиції у своїх сегментах ринку, а й відповідати світовим стандартам готельних послуг. Тому актуальним є впровадження у діяльність готелю все нових інноваційних послуг, зокрема послуги оксігіпертермії.Innovation is the driving force for the development of the hotel business, not only allowing the hotel to take a leading position in its market segments, but also to meet the global standards of hotel services. Therefore, it is relevant to introduce into the hotel's activities all the new innovative services, in particular, oxyhyperthermia services.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україні
    (2021) Греба, Софія Романівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    У наш час готельно-ресторанна справа це стрімко розвиваюча та одна із найбільш затребуваних та найпрестижніших галузей, що приносить величезні прибутки як в Європі, так і по всьому світу. Цей бізнес як одна із складових туризму, має свій вплив і на український ринок. Запровадження інноваційних технологій у готельно-ресторанний бізнес приводить до збільшення кількості гостей, а також до пошуку нових оригінальних рішень керування бізнесом. Nowadays, the hotel and restaurant business is a rapidly developing and one of the most demanded and prestigious industries, it brings huge profits both in Europe and around the world. This business, as one of the components of tourism, has its impact on the Ukrainian market. The introduction of innovative technologies in the hotel and restaurant business leads to an increase in the number of guests, as well as to the search for new original business management solutions.
  • Ескіз
    Документ
    Екологізація, як інновація в готельно-ресторанному господарстві
    (2021) Боровик, Тетяна Миколаївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Значення екологізації готельно-ресторанних послуг у сучасних умовах набуває величезного значення у зв’язку з еко трендом на збереження довкілля, підвищенням попиту на екологічно безпечні товари та послуги. Все більше споживачів обирають засіб розміщення або заклад харчування звертаючи увагу не тільки на ціни та місце розташування, а й на прагнення готелю чи ресторану знизити свій вплив на навколишнє середовище.The importance of greening hotel and restaurant services in modern conditions is of great importance in connection with the eco-trend towards preserving the environment, increasing demand for environmentally friendly goods and services. More and more consumers are choosing accommodation or catering, paying attention not only to prices and location, but also the desire of a hotel or restaurant to reduce its impact on the environment.