Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Технологія пряників із використанням нетрадиційної сировини(2016) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра ІллівнаКомплексне застосування поліпшувачів, овочевого пюре і глюкозно- фруктозного сиропу сприяє зростанню частки зв’язаної вологи що дозволяє подовжити термін зберігання як сирцевих, так і заварних пряників за рахунок більш міцного зв’язування вологи в структурі виробу. Complex application improvers, vegetable puree and hlyukozno- fructose syrup contributes particles bound moisture which can extend shelf life as adobe and custard cakes due to a stronger binding moisture in the structure of the product.Документ Виноградні вичавки - нетрадиційне сировинне джерело для кондитерської промисловості(2015) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра ІллівнаДля кондитерської галузі актуальним завданням є розроблення нового асортименту кондитерських виробів, конкурентоспроможного на вітчизняному ринку. Аналіз сучасного асортименту та обсягу виробництва харчових продуктів із піно- та драглеподібною структурою свідчить про їх популярність серед виробників і високий попит у споживачів. Це пояснюється наявністю більшості сировинних компонентів, існуванням відповідного виробничого досвіду та технологічного обладнання, натуральністю одержуваних продуктів, традиційністю їх споживання в Україні. For the confectionery industry urgent task is to develop a new range of confectionery products, competitive in the domestic market. Analysis of the current range and volume of food production and pino- gelatinous structure indicates their popularity among producers and consumers in high demand. This is due to the presence of most raw materials, the existence of relevant work experience and process equipment, naturalness derived products, traditional consumption in Ukraine.Документ Використання пюре з виноградних вичавок в технології фруктово-желейних цукерок(2014) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Онофрійчук, ТетянаОдним з пріоритетних напрямів кондитерської галузі є розроблення інноваційних технологій із застосуванням нетрадиційних інгредієнтів, що дають змогу суттєво змінювати структуру виробів, поліпшити їх органолептичні показники, підвищити харчову цінність. One of the priorities of the confectionery industry is to develop innovative technologies using non-traditional ingredients, giving able to significantly change the structure of products, improve their organoleptic performance, increase the nutritional value.