Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання сучасних інформаційних технологій у виробничих процесах сушіння харчових продуктів(2019) Овчарук, Володимир Олексійович; Овчарук, Андрій ВолодимировичРозроблено комплекс досліджень і розробок для створення баз даних і знань про сушіння продукції за допомогою сучасних інформаційних технологій. База даних і база знань включають всі відомі фізичні, теплові та інші характеристики, необхідні для оптимального вибору сушіння та необхідного обладнання. Ця робота є невід'ємною частиною теми дослідження інформаційної підтримки інженерних рішень для виробничих процесів сушіння продуктів на основі сучасних комп'ютерних технологій. A set of research and development has been launched to create databases and knowledge of drying products by means of modern information technologies. The database and knowledge base includes all known physical, thermal and other known characteristics required for optimal choice of drying and equipment required. This work is an integral part of the topic of creating information support for engineering solutions for the production processes of food drying on the basis of modern computer technology.Документ Дослідження залежності діаметру та максимального прогину балки від навантажень засобами пакету MathCAD(2018) Сполович, Максим Юрійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Овчарук, Володимир ОлексійовичВ роботі проведено дослідження залежності діаметру балки від розподіленого навантаження, максимального прогину балки від навантажуючої сили; побудовано епюру поперечних сил та згинаючого моменту. In this work, the dependence of the beam diameter on the distributed load, the maximum deflection of the beam on the load force, is studied; The diagram of transverse forces and bending moment is constructed.