Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення констант швидкості зворотної хімічної реакції засобами MathCad(2021) Ковальчук, Назар Васильович; Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга ЛеонідівнаРозглядається задача визначення констант швидкості зворотної хімічної реакції засобами MathCad. The problem of determining the rate constants of the reverse chemical reaction by means of MathCad is considered.Документ Застосування інформаційних технологій в процесах харчових виробництв(2021) Погорєлов, Ярослав Всеволодович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Овчарук, Володимир ОлексійовичРозглядається задача визначення параметрів моделі ідеального витіснення, яка описує структуру потоків в теплообмінному апараті. The problem of determining the parameters of the ideal displacement model, which describes the structure of flows in the heat exchanger, is considered.Документ Моделювання ступені поршневого компресора засобами MathCad(2020) Сєдих, Ольга Леонідівна; Овчарук, Володимир Олексійович; Ющук, Павло ОлександровичРозглядається моделювання роботи поршневого компресора (розширення, всмоктування, стиснення, виштовхування)) в математичному пакеті MathCADДокумент Використання сучасних інформаційних технологій у виробничих процесах сушіння харчових продуктів(2019) Овчарук, Володимир Олексійович; Овчарук, Андрій ВолодимировичРозроблено комплекс досліджень і розробок для створення баз даних і знань про сушіння продукції за допомогою сучасних інформаційних технологій. База даних і база знань включають всі відомі фізичні, теплові та інші характеристики, необхідні для оптимального вибору сушіння та необхідного обладнання. Ця робота є невід'ємною частиною теми дослідження інформаційної підтримки інженерних рішень для виробничих процесів сушіння продуктів на основі сучасних комп'ютерних технологій. A set of research and development has been launched to create databases and knowledge of drying products by means of modern information technologies. The database and knowledge base includes all known physical, thermal and other known characteristics required for optimal choice of drying and equipment required. This work is an integral part of the topic of creating information support for engineering solutions for the production processes of food drying on the basis of modern computer technology.Документ Побудова графіків залежності діаметру та максимального прогину балки від навантажень засобами пакету MathCAD(2018) Черненко, Дмитро Андрійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Овчарук, Володимир ОлексійовичВ роботі розглянуто побудова графіків залежності діаметру та максимального прогину балки від навантажень засобами пакету MathCAD. В работе рассмотрены построение графиков зависимости диаметра и максимального прогиба балки от нагрузок средствами пакета MathCAD. In work the construction of graphs of the dependence of the diameter and maximum deflection of the beam on the loads by means of the package MathCAD is considered.Документ Дослідження залежності діаметру та максимального прогину балки від навантажень засобами пакету MathCAD(2018) Сполович, Максим Юрійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Овчарук, Володимир ОлексійовичВ роботі проведено дослідження залежності діаметру балки від розподіленого навантаження, максимального прогину балки від навантажуючої сили; побудовано епюру поперечних сил та згинаючого моменту. In this work, the dependence of the beam diameter on the distributed load, the maximum deflection of the beam on the load force, is studied; The diagram of transverse forces and bending moment is constructed.Документ Застосування «хмарних технологій» у підготовці фахівців з автоматизації виробництв на прикладі Microsoft Office 365(2015) Овчарук, Володимир Олексійович; Ющук, Інна ВасилівнаВикористовуючи Office 365, ВНЗ отримують ряд незаперечних переваг перед колегами. Наприклад, документообіг став доступний співробітникам не тільки у стінах університету, а й за його межами з будь-якої точки світу з доступом до Інтернету.Документ Розв’язок задач оптимізації - як складова підготовки кадрів у галузі інформаційних технологій(2012) Овчарук, Ірина Вікторівна; Овчарук, Володимир ОлексійовичЗ метою поліпшення вивчення таких програмних продуктів, так як системи розрахунків автоматизованої Engineering, в Excel і MathCAD наведені докладні рішення задачі оптимізації. Це розвиток сприятиме більш якісної підготовки висококваліфікованих фахівців у галузі інформаційних технологій. With the purpose of improvement of study of such software products, as systems of the automated engineering’s calculations of Excel and MathCAD are resulted the detailed decision of optimization task. This development will assist more high-quality preparation of highly skilled specialists in information technology.Документ Моделювання та оптимізація процесу першої сатурації цукрового виробництва(2014) Ющук, Інна Василівна; Овчарук, Володимир ОлексійовичРозроблена математична модель першої сатурації, яка складається з рівнянь, що описують гідродинаміку руху бульбашок сатураційного газу в сатурованому соці, а також рівнянь для опису масообміну в апараті з урахуванням розрахунку поверхні поділу фаз і коефіцієнтів дифузії діоксиду вуглецю і масовіддачі при абсорбції в рідинному середовищі. The mathematical model of the first carbonation, which consists of equations describing the hydrodynamics of bubble carbonation gas movement in saturovanomu juice and mass transfer equations to describe the device based on the calculation of the surface phase separation and diffusion coefficients of carbon dioxide and masoviddachi in absorption in the liquid medium.Документ Математична модель процесу першої сатурації цукрового виробництва(2014) Ющук, Інна Василівна; Овчарук, Володимир Олексійович; Метльов, Сергій ГеннадійовичРозроблена математична модель першої сатурації, яка складається з рівнянь, що описують гідродинаміку руху бульбашок сатураційного газу в сатурованому соці, а також рівнянь для опису масообміну в апараті з урахуванням розрахунку поверхні поділу фаз і коефіцієнтів дифузії діоксиду вуглецю і масовіддачі при абсорбції в рідинному середовищі. The mathematical model of the first carbonation, which consists of equations describing the hydrodynamics of bubble carbonation gas movement in saturovanomu juice and mass transfer equations to describe the device based on the calculation of the surface phase separation and diffusion coefficients of carbon dioxide and masoviddachi in absorption in the liquid medium.