Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження якості - первинний фактор вибору системи водоочищення у технології лікеро-горілчаного виробництва(2023) Олійник, Світлана Іванівна; Дулька, Ольга Степанівна; Ядикін, Олексій СергійовичНормативні документи визначають гранично допустимі концентрації вмісту у воді речовин, що встановлюють мікробіологічні, паразитологічні, органолептичні показники, вміст шкідливих хімічних речовин, надходження що утворюються у воді в процесі її обробки в системі водопостачання, а також радіоактивність води. За результатами аналізу можна зробити висновок та уточнити необхідність вдосконалення способу доочищення води, який можу здійснюватися підбором матеріалів для фільтрування та очищення, застосування певних блоків та обладнанняДокумент Вимоги до статистичного опрацювання результатів органолептичних досліджень спиртних напоїв(2023) Ковальчук, Володимир Петрович; Чехун, Марина Григорівна; Олійник, Світлана ІванівнаДля статистичного опрацювання результатів органолептичних досліджень спиртних напоїв використовують адекватні статистичні методи розходження, щкал та категорій, аналітичні та описовіДокумент Вимоги до приміщень для підготовки зразків спиртних напоїв та проведення органолептичних досліджень(2023) Ковальчук, Володимир Петрович; Чехун, Марина Григорівна; Олійник, Світлана ІванівнаНаведено вимоги до приміщення для підготовки зразків спиртних напоїв, приміщення для проведення органолептичних досліджень спиртних напоїв, робочого місця дегустатораДокумент Вимоги до способу і порядку подавання зразків спиртних напоїв на дегустацію(2023) Ковальчук, Володимир Петрович; Чехун, Марина Григорівна; Олійник, Світлана ІванівнаПорядок подавання зразків здійснюють згідно з класифікацією спиртних напоїв в напрямі збільшення міцності, вмісту цукру, летких і екстрактивних речовин в кожній категорії спиртних напоїв згідно з Законом України «Про географічні зазначення спиртних напоїв». У разі малої кількості зразків і дегустаторів порядок подавання зразків може бути збалансований щоб використати однакову кількість разів. У випадку значної кількості зразків порядок подавання зразків може бути довільнимДокумент Вимоги до методів органолептичних досліджень спиртних напоїв(2023) Ковальчук, Володимир Петрович; Чехун, Марина Григорівна; Олійник, Світлана ІванівнаМетоди органолептичних досліджень спиртних напоїв згідно з ДСТУ ISO 6658 «Дослідження сенсорне. Методологія. Загальні настанови» поділяють на три групи: 1) методи розходжень, які використовують з метою визначення, чи існує між двома зразками органолептичне розходження, 2) методи з використанням шкал і категорій для оцінювання порядку або величини розходжень, або категорій, до яких треба віднести зразки, 3) аналітичні або описові методи, які використовують з метою ідентифікування специфічних органолептичних характеристик, що властиві зразку, в якісному й кількісному відношенніДокумент Фільтрування води та водно-спиртових сумішей природним матеріалом у виробництві алкогольних напої(2016) Самченко, Ірина Василівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Коренчук, Катерина Сергіївна; Олійник, Світлана ІванівнаВ результаті проведених досліджень було виявлено перспективність застосування ФМ природного опалу для механічного очищення води та фільтрування водно-спиртової суміші у вугільно-очисній батареї. As a result of investigations it was discovered promising use of natural opal FM for water filtration and water-alcohol mixture in coal-purifying pack.Документ Новий природний матеріал для фільтрування води у виробництві безалкогольної та алкогольної продукції(2015) Олійник, Світлана Іванівна; Чмуневич, Павло Федорович; Тарасюк, Леся АнатоліївнаНа основі проведених досліджень можна зробити висновок щодо ефективності застосування досліджуваного природного фільтрувального матеріалу - обсидіану під час фільтрування води для виробництва напоїв. Based on the studies we can conclude on the efficacy of the investigational natural filtering material - obsidian while filtering water to produce beverages.