Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Моделювання парової бульбашки в системі кристал цукру меншої комірки-розчин сахарози меншої комірки-парова бульбашка-розчин сахарози більшої комірки-кристал цукру більшої комірки в трьохвимірному випадку при масовому уварюванні цукрового утфелю(2014) Погорілий, Тарас МихайловичСтворено об'ємну геометричну модель парової бульбашки. На основі створеної трьохвимірної геометричної моделі парової бульбашки в комірчастій моделі системи: кристал цукру меншої комірки-розчин сахарози меншої комірки-парова бульбашка-розчин сахарози більшої комірки-кристал цукру більшої комірки, а також на основі попередньо створених об'ємних моделей кристалів цукру та комірок міжкристальних розчинів, стає можливим моделювання трьохвимірної геометричної моделі всієї комірчастої системи. A three-dimensional geometric model steam bubbles. Based on the created three-dimensional geometric model steam bubbles in a cellular model system: crystal sugar less cell-cell sucrose solution lesser-steam bubble-sucrose solution more cell-cell crystal sugar more, and based on pre-established models of bulk sugar crystals and cells mizhkrystalnyh solutions, it becomes possible modeling three-dimensional geometric model of the entire cellular system.Документ Моделювання міжристального розчину сахарози в системі кристал цукру меншої комірки-розчин сахарози меншої комірки- парова бульбашка-розчин сахарози більшої комірки-кристал цукру більшої комірки в трьохвимірному випадку при масовому уварюванні цукрового утфелю(2014) Погорілий, Тарас МихайловичПри створені математичної моделі тепло- та масообміну в комірках цукрового утфелю системи кристали цукру більшої та меншої комірок-розчини сахарози більшої та меншої комірок-парова бульбашка в трьохвимірному випадку моделювання міжкристального розчину сахарози базується на основі моделювання кристала цукру. If you created a mathematical model of heat and mass transfer in cells of sugar massecuite System sugar crystals larger and smaller cell-sucrose solution large and small cells, a steam bubble in the three-dimensional case modeling mizhkrystalnoho sucrose solution is based on modeling crystal sugar.Документ Моделювання кристалів цукру в системі кристал цукру меншої комірки-розчин сахарози меншої комірки-парова бульбашка-розчин сахарози більшої комірки-кристал цукру більшої комірки в трьохвимірному випадку при масовому уварюванні цукрового утфелю(2014) Погорілий, Тарас Михайлович; Мирончук, Валерій ГригоровичВ продовження створення математичної моделі тепло- та масообміну в комірках цукрового утфелю необхідно створити математичну модель системи кристал цукру меншої комірки-розчин сахарози меншої комірки-парова бульбашка-розчин сахарози більшої комірки-кристал цукру більшої комірки в трьохвимірному випадку. За основу для створення математичної моделі взято комірчасту модель колективного росту і розчинення кристалів сахарози. Continuing to create a mathematical model of heat and mass transfer in cells of sugar massecuite need to create a mathematical model of crystal sugar less cell-cell sucrose solution smaller steam-bubble-sucrose solution more cell-crystal sugar most cells in three-dimensional case. As a basis for creating a mathematical model of cellular pattern taken collective growth and dissolution of crystals of sucrose.Документ Геометрична модель для математичного моделювання змін температур в комірках сахарози та паровій бульбашці при масовому уварюванні цукрового утфелю(2014) Погорілий, Тарас Михайлович; Мирончук, Валерій ГригоровичСтворено геометричну модель для математичного моделювання змін температур в комірках сахарози та паровій бульбашці при масовому уварюванні цукрового утфелю. A geometric model for mathematical modeling of temperature changes in the cells of sucrose and a steam bubble in boiling mass of sugar massecuite.