Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Порошок із червоного столового буряка - функціональна і технологічна харчова добавка рослинного походження
    (2015) Подковко, Оксана Анатоліївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Загальновідомим є той факт, що спосіб харчування впливає на організм людини протягом усього життя. Продукти харчування повинні не тільки задовольняти фізіологічні потреби організму людини в харчових речовинах і енергії, а й забезпечувати його усім необхідним спектром мікроінгридієнтів, які сприяють профілактиці аліментрано-залежних захворювань. Well known is the fact that nutrition affects the human body throughout life. Food should not only satisfy physiological needs of the human body for nutrients and energy, but also provide it with all necessary mikroinhrydiyentiv spectrum that help to prevent alimentrano dependent diseases.
  • Ескіз
    Документ
    Масляна паста з порошком із червоного столового буряка
    (2014) Подковко, Оксана Анатоліївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    На сьогодні як в Україні, так і у більшості розвинутих країн популярною тенденцією стала розробка і впровадження продуктів харчування з функціональними властивостями. Це і недивно, адже той факт, що стан нашого здоров'я залежить від способу харчування є загальновизнаним. Одним із шляхів отримання функціональних харчових продуктів є збагачення продуктів повсякденного вжитку біологічно активними добавками, які отримані із натуральної сировини. To date, both in Ukraine and in most developed countries popular the trend has been the development and implementation of food functional properties. This is not surprising, because the fact that the state of our health depends on how food is generally recognized. One way obtaining functional food products are dressing everyday dietary supplements that are derived from natural raw materials.
  • Ескіз
    Документ
    Логічна помилка у законі виключеного третього
    (2014) Подковко, Оксана Анатоліївна; Кітов, Микола Григорович
    В системі сучасної класичної логіки висловлювань закон виключеного третього справді діє. Це можна пояснити тим, що сучасна класична логіка висловлювань абстрагується від кількісної і якісної характеристики суджень. In the contemporary classical logic expression law of excluded middle really works. This can be explained by the fact that modern classical logic expressions abstracted from the quantitative and qualitative characteristics of judgments.
  • Ескіз
    Документ
    Твердість масляної пасти з порошком із червоного столового буряка
    (2014) Подковко, Оксана Анатоліївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Внесений комплекс рослинних харчових покращує показники твердості масляної пасти. Contributed complex plant food improves hardness values butter paste.
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність виробництва масляної пасти з порошком із столового червоного буряка
    (2014) Подковко, Оксана Анатоліївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Нами розроблена рецептура та технологія масляної пасти з порошком буряка столового червоного. We have developed a recipe and technology of butter paste with the powder of red beet.
  • Ескіз
    Документ
    Функціональні властивості інуліну
    (2013) Ковтун, Юрій Анатолійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Подковко, Оксана Анатоліївна
    Зроблено огляд профілактичних властивостей інуліну. It was made the review of inulin functional properties.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології масляної пасти із порошком буряка червоного столового
    (2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Подковко, Оксана Анатоліївна
    Рjзроблено новий вид масляної пасти із порошком буряку червоного столового. Butter paste with redbeet development was created.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення масляної пасти із буряка червоного столового
    (2013) Подковко, Оксана Анатоліївна
    Розроблено новий вид масляної пасти із порошком із буряка червоного столового. New type of butter paste with red beet powder were developed.