Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
33 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка рецептури низькокалорійних майонезів(2018) Шевченко, Людмила; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Визначення показників якості натурального ароматизатора ''М'ята''(2018) Багінська, Оксана Вікторівна; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Розробка технології харчової добавки на основі кмину чорного(2018) Бойко, Марина; Подобій, Олена Валеріївна; Житнецький, Ігор ВолодимировичДокумент Визначення амілолітичної здатності ферменту альфа-амілази(2018) Гайдук, Катерина; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Перспектива використання ароматизатора м’яти перцевої у харчовій та косметичній промисловості(2016) Бойко, Марина Іванівна; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Протекторний захист кисломолочних напоїв Р – вітамінно-пектиновим комплексом(2016) Дацька, Наталія Василівна; Подобій, Олена Валеріївна; Костенко, Єлизавета ЄвгеніївнаДокумент Вплив карагінану на фізико–хімічні властивості зубних паст(2016) Подобій, Олена Валеріївна; Ладонько, МаринаДокумент Перспективи використання α–амілази у харчовій промисловості(2016) Гайдук, Катерина; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Методи вилучення та аналізу антоціанових барвників з рослинної сировини.(2016) Довгенко, Ю.; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Удосконалення технології отримання ефірної олії виноградних кісточок(2016) Ярош, Анастасія Андріївна; Подобій, Олена Валеріївна; Житнецький, Ігор Володимирович