Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Використання фосфоліпідної та білкової біологічно активних добавок при виробництві твердих сичужних сирів функціонального призначення
    (2013) Стеценко, Наталія Олександрівна; Мірошников, Олег Миколайович; Подобій, Олена Валеріївна
    В роботі запропонований спосіб виробництва твердого сичужного сиру із функціональними властивостями, збагаченого фосфоліпідами та білками. Фосфоліпіди вносять у вигляді біологічно активної добавки «Холін», а білки сироватки – у вигляді сухого концентрату. Has been proposed a method of cheese production with functional properties enriched phospholipids and proteins. Phospholipids are contribute as a dietary supplement "choline", and whey proteins - in the form of a dry concentrate.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання природних адсорбентів України в технологіях харчових продуктів
    (2008) Стеценко, Наталія Олександрівна; Мірошников, Олег Миколайович; Манк, Валерій Веніамінович; Подобій, Олена Валеріївна
    На основі проведених досліджень визначення оптимальних параметрів для процесу адсорбційного видалення барвних речовин природними дисперсними мінералами. Based on the investigations determine the optimal parameters for the process of adsorption removal of natural coloring agents dispersed minerals.
  • Ескіз
    Документ
    Формування культури правильного харчування як складова культури безпеки студентів вищих навчальних закладів
    (2012) Стеценко, Наталія Олександрівна; Подобій, Олена Валеріївна
    У статті актуалізується проблема формування культури харчування у студентів вищих навчальних закладів в умовах розвитку сучасного суспільства, що характеризується техногенно-екологічною кризою. Відзначені основні відхилення харчових раціонів від сучасних норм раціонального харчування. Показано необхідність і перспективність розвитку в Україні індустрії оздоровчого харчування. Article updated problem of the food culture of university students in the development of modern society, characterized by technological-environmental crisis. Reported basic food rations deviation from current standards of nutrition. The necessity and potential of Ukraine in the health food industry.
  • Документ
    Освітня діяльність викладача у вищому навчальному закладі в умовах ступеневої підготовки фахівців
    (2011) Мірошников, Олег Миколайович; Подобій, Олена Валеріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Розглянуто деякі аспекти сучасної освітньої діяльності викладача вищого навчального закладу, спрямованої на забезпечення належного рівня фундаментальної фахової підготовки майбутніх випускників, забезпечення системи їх ступеневої підготовки, реалізацію освітньо-професійних програм вищої освіти за відповідним професійним спрямуванням. Показано реалізацію тісного взаємозв’язку між фундаментальною та професійно-орієнтовною підготовкою фахівців у Національному університеті харчових технологій шляхом організації самостійної роботи студентів та залучення їх до науково-дослідної роботи. Some aspects of modern educational activities of university teachers, to ensure the appropriate level of basic training of future graduates, providing speed of their training, the implementation of educational and professional programs of higher education in the relevant professional direction. Displaying implementation of the close relationship between basic and vocational training experts estimated at the National University of Food Technologies by organizing independent work of students and their involvement in research.