Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Аромотехнології у готельно-ресторанному бізнесі
    (2015) Попенко, Віола Олегівна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна
    З кожними роками та десятиліттями людство показує своє прагнення до розвитку. На межі XX-XXI століть суспільство вступило в інноваційну добу, яка характеризується швидким зростанням змін у всіх сферах суспільного життя. Як всім відомо основними причинами вивчення та введення інновацій у підприємствах готельно-ресторанного господарства є: представлення унікальних послуг, посилення конкурентної боротьби та намагання одержати на ринку конкурентні переваги та максимізувати прибуток; зростання попиту споживачів; забезпечення престижу підприємства та швидке вирішення проблем, що можуть виникнути на підприємстві . With every years and decades humanity shows its commitment to development. At the turn of XX-XXI centuries, society has entered into an innovative day, which is characterized by rapid growth changes in all spheres of public life. As we all know the main reasons for studying and innovation in the business of hotel and restaurant management are presenting unique services, increased competition and efforts to obtain a competitive advantage in the market and maximize profits; increased consumer demand; providing enterprise prestige and quick solutions to problems that may arise in the enterprise.
  • Ескіз
    Документ
    Мобільні технології в готельному бізнесі
    (2014) Попенко, Віола Олегівна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна
    На сьогодні мобільні технології дуже стрімко розвиваються. Ймовірно жодна людина в світі не здатна уявити своє життя без мобільного телефону. Смартфони охопили усі сфери життя людини, не став винятком і готельний бізнес. Today mobile technologies very rapidly developing. Probably no one in the world can not imagine life without a mobile phone. Smartphones covered all areas of life, not an exception and hospitality.