Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології медових ферментованих напоїв з використанням ефективних способів підготовки води(2015) Самойленко, Богдана; Чуприна, Наталія Вікторівна; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичМедові напої – досі не відкритий сегмент в промисловому масштабі. Мед,як сировинна є чудовим джерелом біологічно-активних речовин. Тому отримані напої є не тільки смачними, але й мають оздоровчий ефект. Метою роботи є удосконалення технології медових ферментованих напоїв з використанням ефективних адсорбентів на стадії підготовки води. Honey drinks – still not open segment on an industrial scale. Honey,as raw is an excellent source of biologically-active substances. Therefore, the resulting drinks are not only delicious but also have healing effect. The aim is the improvement of the technology of honey fermented beverages using effective adsorbent in preparation of water.Документ Медові ферментовані напої, приготовлені на воді обробленій мікропористими мінералами(2016) Горчинська, Юлія Петрівна; Чуприна, Наталія Олександрівна; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичМед, як сировинна є джерелом біологічно-активних речовин. Тому ферментовані напої на його основі є не тільки смачними, але й мають оздоровчу дію. Актуальність роботи полягає у використанні сучасних способів підготовки води, зокрема застосування природних мінералів та активного вугілля, що дозволяє покращити якість готового напою; Honey, as a source of raw biologically active substances. Because fermented beverages on its basis is not only delicious, but also have a recreational activity. Urgency is the use of modern methods of water treatment, including the use of natural minerals and active carbon, which improves the quality of the finished beverage.