Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
18 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології масляної пасти з сиропом обліпихи на фруктозі(2014) Бондаренко, Богдан; Рашевська, Тамара ОлексіївнаЗ врахуванням всіх властивостей сиропу з обліпихи, було складено рецептуру для масляної пасти з додаванням обліпихи. Taking into account all the properties of sea buckthorn syrup was made Pancake recipe for pasta with the addition of sea buckthorn.Документ Розроблення технології масляної пасти на основі борошна амаранту та сиропу брусниці на фруктозі(2014) Яценко, Слов'яна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаРозроблено новий вид масляної пасти з мукою амаранта та сиропом брусники. Developed a new type of butter paste with amaranth and lingonberry syrup.Документ Розроблення технології масляної пасти на основі борошна амаранту та сиропу брусниці на фруктозі(2014) Яценко, Слов'яна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаРозроблено новий вид масляної пасти з мукою амаранта та сиропом брусники. Developed a new type of butter paste with amaranth and lingonberry syrup.Документ Твердість масляної пасти з порошком із червоного столового буряка(2014) Подковко, Оксана Анатоліївна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаВнесений комплекс рослинних харчових покращує показники твердості масляної пасти. Contributed complex plant food improves hardness values butter paste.Документ Розроблення технології масляної пасти з сиропом обліпихи на фруктозі(2014) Бондаренко, Богдан; Рашевська, Тамара ОлексіївнаЗ врахуванням всіх властивостей сиропу з обліпихи, було складено рецептуру для масляної пасти з додаванням обліпихи. Taking into account all the properties of sea buckthorn syrup was made Pancake recipe for pasta with the addition of sea buckthorn.Документ Дослідження процесу водопоглинання концентратом сироваткових білків та мікроструктури його розчину(2014) Рашевська, Тамара Олексіївна; Ковтун, Юрій АнатолійовичВивчали мікроструктуру розчину сироваткових білків. Whey protein solution microstructure was studied.Документ Розроблення масляної пасти на основі борошна амаранту та сиропу брусниці на фруктозі(2014) Яценко, Слов'яна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаНами було розроблено рецептуру, технологію та технологічну схему масляної пасти на основі амарантового борошна та сиропу брусниці на фруктозі. We have developed a formulation, technology and technological scheme of butter paste with amaranth flour and cranberries fructose syrup.Документ Актуальність виробництва масляної пасти з порошком із столового червоного буряка(2014) Подковко, Оксана Анатоліївна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаНами розроблена рецептура та технологія масляної пасти з порошком буряка столового червоного. We have developed a recipe and technology of butter paste with the powder of red beet.Документ Дослідження впливу комплексу рослинно-білкових добавок гепатопротекторного призначення на органолептику, структуру та консистенцію масляної пасти(2014) Ковтун, Юрій Анатолійович; Рашевська, Тамара ОлексіївнаНами була розроблена експериментальна, полікомпонентна рецептура масляної пасти з гепатопротекторними властивостями. We have developed an experimental multicomponent butter pasta recipe with hepatoprotective properties.Документ Розроблення масляної пасти з сиропом обліпихи(2014) Бондаренко, Богдан; Рашевська, Тамара ОлексіївнаНами розроблений новий вид вершкового масла з сиропом обліпихи на фруктозі. We have developed a new type of butter with sea buckthorn syrop.