Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вивчення способів внесення сухого яєчного білка для виготовлення макаронних виробів з кукурудзяного борошна(2016) Казьміришен, Вячеслав Олександрович; Рожно, Олександр Васильович; Юрчак, Віра ГаврилівнаЯєчні продукти традиційно використовують для збагачення макаронних виробів білком. Сухий яєчний білок (СЯБ), як відомо, покращує структуру макаронних виробів. Egg products traditionally used to enrich the pasta protein. Dry egg white (SYAB) is known to improve the structure of the pasta.Документ Використання карбоксиметилцелюлози для виготовлення безглютенових макаронних виробів(2016) Юненко, Станіслав Степанович; Рожно, Олександр Васильович; Юрчак, Віра ГаврилівнаВідомо, що карбоксиметилцелюлоза (КМЦ) завдяки високій драглеутворювальній здатності використовується для покращення якості макаронних виробів з борошна зі зниженими технологічними властивостями. It is known that carboxymethylcellulose (CMC) due to high capacity drahleutvoryuvalniy used to improve the quality of pasta from flour with lower technological properties.