Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології виробництва сушеного філе хека(2021) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Романів, Володимир ЯрославовичРиба хек досить популярна і цінується за смаковими якостями, корисними властивостями та ціновою доступністю. В роботі запропоновано технологію отримання сушених шматочків з філе хека. Під час попереднього соління підготовлених шматочків хека, в розчин, окрім кухонної солі додавали прянощі (коріандр, базилік, перець червоний чилі та хмелі-сунелі), що позитивно вплинуло на кінцевий продукт. Сушіння обробленого філе хеку шматочками проводили конвективним способом при температурі 60 °C до вмісту вологи 24%, що забезпечує високу якість продукту та невеликі її зміни при зберіганні.Документ Розширення асортименту сушеної продукції з хеку(2021) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Романів, Володимир ЯрославовичНа підставі досліджень розроблена технологія сушеної риби хек шматочками з прянощами. Сушіння обробленої риби проводили конвективним способом при температурі 60°C. Процес сушіння здійснювали до вмісту вологи 24%, що забезпечує високу якість продукту та невеликі її зміни при зберіганні. Це дає змогу розширити асортимент сушеної рибної продукції невисокої вартості.