Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Роль молочних консервів у раціонах харчування військовослужбовців(2015) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаВключення сухих та згущених молочних консервів до раціону харчування військовослужбовців сприятиме забезпеченню добових фізіологічних потреб у основних харчових речовинах та енергії, у вітамінах, мінеральних речовинах у більшій мірі, ніж складові існуючих раціонів. The inclusion of dry and condensed canned milk in the diet food soldiers will promote physiological daily needs the nutrients and energy, vitamins, minerals substances to a greater extent than existing components rations.Документ Ресурсо- та енергозбереження у молочноконсервній галузі(2014) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаДля забезпечення ресурсо- та енергозбереження на молочноконсервному комбінаті запропоновано розглянути такі основні положення комплексу заходів: розрахунково-аналітичне нормування витрат сировини, матеріалів та енергоносіїв, рецикл сировини; екологізація діяльності підприємства; організація планово-економічної діяльності; мотивація робочого персоналу. To ensure resource and energy saving at Dairy Plant invited to consider the following key provisions activities: Cash-analytical valuation of costs of raw materials and energy, Recycling of raw materials; greening the enterprise; planning and organization of economic activity; motivation of personnel.Документ Ресурсозбереження – запорука успішної діяльності підприємств харчової промисловості України(2014) Пісковий, Олександр Павлович; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаПроаналізовано стан ресурсозбереження у харчовій промисловості України. Схематично представлено відходи та вторинну сировину усіх її галузей. Запропоновано комплекс заходів щодо оптимального використання ресурсів харчової промисловості із максимально можливим ресурсозбереженням. The state of the resource saving in the food industry in Ukraine. Schematically represented waste and recycled materials for all its branches. The complex of measures for the optimal use of resources from the food industry the greatest possible resource.