Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Роль молочних консервів у раціонах харчування військовослужбовців(2015) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаВключення сухих та згущених молочних консервів до раціону харчування військовослужбовців сприятиме забезпеченню добових фізіологічних потреб у основних харчових речовинах та енергії, у вітамінах, мінеральних речовинах у більшій мірі, ніж складові існуючих раціонів. The inclusion of dry and condensed canned milk in the diet food soldiers will promote physiological daily needs the nutrients and energy, vitamins, minerals substances to a greater extent than existing components rations.Документ Ресурсо- та енергозбереження у молочноконсервній галузі(2014) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаДля забезпечення ресурсо- та енергозбереження на молочноконсервному комбінаті запропоновано розглянути такі основні положення комплексу заходів: розрахунково-аналітичне нормування витрат сировини, матеріалів та енергоносіїв, рецикл сировини; екологізація діяльності підприємства; організація планово-економічної діяльності; мотивація робочого персоналу. To ensure resource and energy saving at Dairy Plant invited to consider the following key provisions activities: Cash-analytical valuation of costs of raw materials and energy, Recycling of raw materials; greening the enterprise; planning and organization of economic activity; motivation of personnel.Документ Адгезивні властивості згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами в аспекті ресурсозбереження(2014) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаАдгезія - це складний комплекс фізико-хімічних явищ. Цей термін використовується для визначення процесу прилипання різних за структурою речовин при їх поверхневому контакті, в результаті якої утворюється так званий «адгезійний зв'язок».Показники адгезії є дуже важливими і значущими у виробництві згущених молочних консервів з цукром і наповнювачами. Адже від їх значення залежить кількісний вихід готового продукту з вакуум-випарних установок, кристалізаторів-охолоджувачів та об'єм продукту після його вилучення з таро-пакувльних матеріалів. Adhesion - is a complex physical and chemical phenomena. This term is used to define the process of adhesion of various substances in the structure of surface contact, resulting in a so-called "adhesive bond."Indicators of adhesion is very important and significant in the production of condensed canned milk with sugar and fillers. Because of their values depend quantitative yield of the finished product of the vacuum evaporation systems, cooling crystallizer and volume of the product after its removal from taro-pakuvlnyh materials.Документ Актуальність наукової розробки технології згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами(2014) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаНераціональне харчування, високі психоемоційні навантаження, стреси, недосипання, шкідливі звички та багато інших чинників на фоні гострого дефіциту біологічно повноцінних харчових нутрієнтів згубно впливають на стан здоров'я людського організму і нації в цілому. Тому усі галузі харчової промисловості, в тому числі молочноконсервна, спрямовані на розробку та удосконалення технологій продуктів нового покоління зі збалансованим хімічним складом. Poor nutrition, high psycho-emotional stress, stress, lack of sleep, bad habits and many other factors against the backdrop of acute shortage biologically valuable food nutrients adversely affect health human health and the nation as a whole. Therefore, all branches of the food industry, including dairy, aimed at the development and improvement of technologies products of new generation with a balanced chemical composition.Документ Ресурсозбереження – запорука успішної діяльності підприємств харчової промисловості України(2014) Пісковий, Олександр Павлович; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаПроаналізовано стан ресурсозбереження у харчовій промисловості України. Схематично представлено відходи та вторинну сировину усіх її галузей. Запропоновано комплекс заходів щодо оптимального використання ресурсів харчової промисловості із максимально можливим ресурсозбереженням. The state of the resource saving in the food industry in Ukraine. Schematically represented waste and recycled materials for all its branches. The complex of measures for the optimal use of resources from the food industry the greatest possible resource.Документ Організаційно-технологічна модель ресурсозбереження у технології сухого незбираного молока(2014) Рябоконь, Наталія ВалеріївнаРозглянуто основні положення комплексу заходів по впровадженню ресурсозбереження на молокопереробних підприємствах України. З поетапним зазначенням технологічних процесів, представлено концептуальну модель ресурсозбереження у виробництві сухого незбираного молока. The substantive provisions of a set of measures for implementation of the resource in the dairy processing enterprises in Ukraine. Indicating a gradual process technology, presents a conceptual model of the resource in the production of dried whole milk.Документ Пивна дробина – альтернативне паливо(Національний університет харчових технологій, 2014) Серьогін, Олександр Олександрович; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаНаведено способи використання дробини. Описано технологічну схеми виробництва біогазу із пивної дробини. Доведено актуальність переробки відходів пивоварної галузі у напрямку розвитку альтернативної енергетики. Shows how to use pellets. We describe the technological scheme of production of biogas sparging. The urgency of recycling brewing industry towards the development of alternative energy.Документ Адгезивні властивості згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами(2012) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Савченко, Олександр АркадійовичЗроблено висновок про доцільність використання згущеного молока з цукром та згущеного молока з цукром і наповнювачем шипшини у кондитерській промисловості, зразки яких мають найкращі показники міцності адгезії. Для раціонального підбору пакувальних матеріалів та технологічного обладнання найкраще впроваджувати у виробництво продукти з низьким показником міцності адгезії, а саме згущені молочні консерви з цукром і наповнювачем смородини. Was concluded about the feasibility of using sweetened condensed milk and evaporated milk with sugar and filled hips in the confectionery industry, examples of which are the best indicators of the strength of adhesion. For a rational selection of packaging materials and process equipment to implement the best products in the production of low adhesion strength, namely condensed canned milk with sugar and currant filling.