Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Морозиво з екстрактами прянощів(2018) Василенко, Ольга Володимирівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Чубенко, Лариса МихайлівнаРозроблено композиції прянощів для їх використання у складі рецептур молочного морозива. Досліджено раціональні технологічні режими екстрагування прянощів. Встановлено вплив екстрактів прянощів на якісні показники морозива. Spice compositions for use in the formulation of milk ice cream have been developed. Rational technological regimes for extracting spices are investigated. The effect of spice extracts on the qualitative parameters of ice cream is established.Документ Технологічні аспекти виробництва морозива з прянощами(2018) Сапіга, Вікторія ЯрославівнаРозроблено композиції прянощів для їх використання у складі рецептур молочного морозива. Досліджено раціональні технологічні режими екстрагування прянощів. Встановлено вплив екстрактів прянощів на якісні показники морозива. Spice compositions for use in the formulation of milk ice cream have been developed. The rational technological regimes of extracting spices are investigated. The effect of spice extracts on the qualitative parameters of ice cream is established.