Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології білково-збивного крему з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин, подовженим терміном придатності із застосуванням пюре з журавлини(2016) Сивній, Іванна Іванівна; Волосецька, Мар`яна Василівна; Оболкіна, Віра ІллівнаОднією з груп кондитерських виробів, що користуються попитом у споживачів є торти та тістечка з оздобленням білково-збивним кремом типу суфле. One of the groups of confectionery products that are in demand among consumers are pies and cakes decorated with whipped cream protein-type souffle.Документ Застосування напівфабрикатів з дикорослих плодів та ягід для подовження терміну придатності кондитерських виробів(2016) Оболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Олексієнко, Наталія ВалентинівнаОтримані результати досліджень показали, що за вмістом БАР пюре з горобини та журавлини можна рекомендувати для використання при створенні кондитерських виробів оздоровчого призначення.