Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Безпека підприємств молочної галузі(2012) Савченко, Олександра Олексіївна; Слободян, Ольга ПетрівнаЗначна кількість підприємств харчової і переробної промисловості в технологічному процесі використовують отруйні речовини - аміак, хлор, мінеральні кислоти. В роботі розглянуті основні причини, що можуть призвести до надзвичайних ситуацій техногенного характеру на підприємствах молочної галузі. A large number of food processing industry and in the process using toxic substances - ammonia, chlorine, mineral acids. In work describes the main causes that can lead to man-made emergencies in dairy industry.Документ Забезпечення пожежної безпеки на підприємствах готельно – ресторанного комплексу(2013) Слободян, Ольга Петрівна; Заєць, Віра Анатоліївна; Нещадим, Лариса ПетрівнаУ статті розглянуто головні причини пожеж на підприємствах готельно – ресторанного комплексу. Необхідним завданням у процесі експлуатації підприємств готельно – ресторанного комплексу є забезпечення у разі пожежі повної евакуації усього персоналу до настання критичних значень небезпечних факторів пожежі. Основними причинами виникнення пожеж є необережна поведінка та порушення правил експлуатації електроустановок та обладнання.Документ Підвищення стійкості підприємств олієжирової галузі(2013) Слободян, Ольга Петрівна; Заєць, Віра Анатоліївна; Авдієнко, Світлана ОлексіївнаСтійкість роботи об’єктів промисловості в цілому та підприємств олієжирової галузі зокрема є одним із важливих чинників техногенної безпеки. Основна вимога техногенної безпеки – попередження розвитку промислових аварій. Stability of the objects of the industry in general and businesses in particular oil and fat industry is a major driver of technological safety. The main requirement of technological safety - prevention of industrial accidents.