Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 39
  • Ескіз
    Документ
    Фактори ризику при виробництві м'ясо-кісткового борошна
    (2018) Кущ, Руслана Вікторівна; Слободян, Ольга Петрівна
    В основу корисної моделі поставлена задача аналізу показників якості м’ясо- кісткового борошна, використання теоретичних методів дослідження, що пов’язані із збором інформації літературних джерел та нормативних документів щодо безпечності кормів тваринного походження. The basis of the useful model is the task of analyzing the quality indices of meat- bone meal, the use of theoretical research methods related to the collection of information from literary sources and regulatory documents on the safety of animal feed.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення техногенної безпеки лінії по виробництву морозива
    (2017) Слободян, Ольга Петрівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна
    В роботі проведений аналіз причин виникнення аварій на підприємствах молочної галузі. Використовувались теоретичні методи дослідження, пов’язані зі збором інформації літературних джерел та нормативних документів, методи моделювання, за якими через елементи моделі прогнозували сценарії виникнення аварії на лінії виробництва морозива. The analysis of the causes of accidents at the enterprises of the dairy industry was carried out. Theoretical methods of research were used, related to the collection of information of literary sources and normative documents, modeling methods, through which the models of the model predicted the scenarios of the accident occurrence on the ice cream production line.
  • Ескіз
    Документ
    Використання активних методів навчання при вивченні дисциплін "Безпека життєдіяльності" та "Цивільний захист"
    (2015) Слободян, Ольга Петрівна; Нещадим, Лариса Петрівна; Заєць, Віра Анатоліївна; Іжевська, Діана Анатоліївна
    Активні методи навчання створюють атмосферу пошуку, особисті прийняття рішень, підвищують і розвивають процес навчання, загострюють інтерес до сприймання навчального матеріалу. Active teaching methods create an atmosphere of search, personal decision-making, enhance and develop the learning process, and exacerbate the interest in the perception of learning material.
  • Ескіз
    Документ
    Захист підприємств харчової промисловості від біологічного зараження
    (2014) Слободян, Ольга Петрівна; Нещадим, Лариса Петрівна; Заєць, Віра Анатоліївна
    Збудники інфекційних хвороб можуть поширюватися, збільшуючи зону зараження, людьми, комахами, особливо кровососними, тваринами, гризунами, птахами. Ліквідація осередку біологічного ураження на харчових підприємствах проводиться за рішенням начальника цивільного захисту. The causative agents of infectious diseases can spread, increasing the zone of infection, by people, insects especially bloodsucking, animals, rodents, birds. Liquidation of center of biological infection on food enterprises conducted after the decision of chief of civil defence.
  • Ескіз
    Документ
    Використання харчових добавок в молочних продуктах
    (2016) Слободян, Ольга Петрівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна
    В роботі розглянуто пріоритетні напрямки створення продуктів із заданими властивостями, з комплексним використанням сировини та харчових добавок. The paper considers the priority directions for the creation of products with given properties, with the integrated use of raw materials and nutritional supplements.
  • Ескіз
    Документ
    Безпека молочної продукції
    (2015) Слободян, Ольга Петрівна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна
    Одна з небезпечних форм забруднення навколишнього середовища пов`язана з важкими металами, токсичними для організму людини і тварин. One of the most dangerous forms of environmental pollution is associated with heavy metals, toxic to humans and animals.
  • Ескіз
    Документ
    Організація оповіщення персоналу і відвідувачів у разі виникнення надзвичайної ситуації в закладах готельно-ресторанного комплексу
    (2015) Слободян, Ольга Петрівна; Заєць, Віра Анатоліївна; Нещадим, Лариса Петрівна
    Інформування про загрозу та виникнення надзвичайної ситуації техногенного та природного характеру і наявну обстановку – одне з найважливіших завдань цивільного захисту України. Information on the threat and occurrence of an emergency of anthropogenic and natural character and the current situation is one of the most important tasks of civil protection of Ukraine.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення безпеки закладів готельно-ресторанного комплексу
    (2015) Слободян, Ольга Петрівна; Заєць, Віра Анатоліївна; Нещадим, Лариса Петрівна
    Пожежна безпека включає в себе систему пожежної сигналізації у всіх приміщеннях готельно-ресторанного комплексу, засоби пожежогасіння, пожежні рукави, вогнегасники, засоби евакуації (пожежні сходи), а також регулярне навчання персоналу. Fire safety includes a fire alarm system in all premises of the hotel and restaurant complex, fire extinguishing means, fire hoses, fire extinguishers, means of evacuation (fire steps), as well as regular training of the personnel.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення ризиків при виробництві молочних консервів
    (2017) Слободян, Ольга Петрівна; Безушко, Олеся Василівна
    На підприємствах молочної галузі при виробництві молочних консервів, аналізуючи небезпечні чинники, встановлюють їх перелік і можливу шкоду для споживача. At the enterprises of the dairy industry in the production of canned milk, analyzing the dangerous factors, establish their list and possible damage to the consumer.
  • Ескіз
    Документ
    «Sous-vide» - нове рішення в технології приготування
    (2016) Виноградов, Олександр Євгенійович; Слободян, Ольга Петрівна
    У даній роботі використовували теоретичні наукові методи дослідження, пов’язані із збором інформації щодо приготування страв за технологією «Sous-vide», зокрема температурні режими термообробки і її тривалості для різних видів сировини – телятини, курятини, свинини, овочів, фруктів.