Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Використання нетрадиційної сировини гуміарабіку «Fibregum ™», вівсяного та пшеничного солодового борошна під час створення нового асортименту здобного печива(2014) Стрембіцька, Анастасія; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаОдним з пріоритетних напрямків під час створення нових технологій кондитерських виробів з підвищеною цінністю є використання нових видів нетрадиційної сировини. До рослинної сировини з підвищеним вмістом біологічно активних речовин відносяться продукти переробки солоду злакових культур. У пророщеному зерні міститься весь набір інгредієнтів, необхідних для раціонального харчування: низькомолекулярні білки, амінокислоти, вуглеводи, які легко засвоюються, клітковина з підвищеними вмістом харчового волокна, поліненасичені жирні кислоти, мінеральні речовини, вітаміни, поліфенольні з'єднання. One of the priorities in the development of new technologies confectionery products with high value is the use of new types of non-traditional materials. To plant material with a high content of biologically active substances are processed malt cereals. In sprouted grain contains the entire set of ingredients necessary for a balanced diet, low protein, amino acids, carbohydrates that are easily digested fiber with high content of dietary fiber, polyunsaturated fatty acids, minerals, vitamins, polyphenolic compounds.