Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 12
  • Ескіз
    Документ
    Огляд підходів для ефективного розроблення та впровадження інформаційної технології планування за концепцією «точно в строк» для харчових виробництв
    (2023) Шпаченко, Діана Валентинівна; Сєдих, Ольга Леонідівна
    Проведено огляд підходів для ефективного розроблення та впровадження інформаційної технології планування за концепцією «точно в строк» для харчових виробництв
  • Ескіз
    Документ
    Використання BI-дашбордів для ведення бізнесу
    (2024) Сєдих, Ольга Леонідівна; Чорнобай, Катерина Юріївна
    В дослідженні було розглянуто та проаналізовано ВІ-дашборд та його особливості для подання, обробки та аналізу даних із відкритих джерел, у тому числі офіційної документації. Використання дашбордів у процесі прийняття управлінських рішень допоможе забезпечити оперативність, точність та ефективність при управлінні бізнесом, зменшуючи час на аналіз та підвищуючи якість прийнятих рішень
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення візуальної новели з використанням сучасних інформаційних систем
    (2024) Терещенко, Ілля Олексійович; Грама, Михайло Петрович; Сєдих, Ольга Леонідівна
    Ця стаття висвітлює створення візуальних новел за допомогою сучасних інформаційних систем. Ren'Py, механізм візуальних новел, використовує Python для створення сценаріїв, що дозволяє авторам створювати інтерактивні історії. Завдяки універсальності Python та інтуїтивно зрозумілій структурі Ren'Py автори можуть інтегрувати мультимедійні елементи, керувати розгалуженими сюжетними лініями та впроваджувати механізми ігрового процесу. Ця комбінація дає змогу авторам втілювати свої бачення в гру, пропонуючи динамічний і захоплюючий досвід для гравців, який охоплює аудиторію в усьому світі
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження та розроблення інформаційної системи підтримки обрання замовлень на виконання послуг системним адміністратором комп’ютерних мереж
    (2022) Збаращук, Павло Васильович; Грибков, Сергій Віталійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Доля, Сергій Олександрович
    У роботі запропоновано створення системи підтримки прийняття рішень системним адміністратором, яка базується на рюкзаковому методі та модифікованих генетичних алгоритмах. Використання створеної системи дозволить системному адміністратору швидко приймати рішення при виборі та плануванні своєї роботи на заданий період часу. The paper proposes the creation of a decision support system for the system administrator, which is based on the backpack method and modified genetic algorithms. Using the created system will allow the system administrator to make quick decisions when choosing and planning their work for a given period of time.
  • Ескіз
    Документ
    Комбінований алгоритм на основі алгоритмів косяку риб і зграї сірих волков для вирішення складних задач
    (2020) Грибков, Сергій Віталійович; Сєдих, Ольга Леонідівна
    В роботі запропоновано комбінований алгоритм, який базується на алгоритмах косяку риб (FSS-Fish School Search) і зграї сірих вовків (GWO - Grey Wolf Optimizer) для вирішення складних завдань управління харчового підприємства. Перевагами запропонованого алгоритму є формування альтернативних варіантів вирішення завдання управління виробництвом знаходження бажаного глобального оптимуму за прийнятний час з униканням локальних оптимумів. The paper proposes a combined algorithm based on the algorithms of a Fish School Search (FSS) and a Gray Wolf Optimizer (GWO) to solve complex problems of food business management. The advantages of the proposed algorithm are the formation of alternative solutions to the problem of production management finding the desired global optimum in a reasonable time while avoiding local optimums.
  • Ескіз
    Документ
    Модель оцінки наслідків аварій на харчових підприємствах
    (2021) Сєдих, Ольга Леонідівна; Грибков, Сергій Віталійович
    У роботі представлена модель оцінки наслідків аварій на харчових підприємствах у разі пожежі. Розрахунки дають можливість графічно оцінити вплив на людину здоров'я. Запропонована модель дозволяє оцінити наслідки та забезпечити ефективність заходи щодо ліквідації аварій. The paper presents a model for assessing the consequences of accidents at food enterprises in the event of a fire. The calculations make it possible to assess graphically the impact on humanт health. The proposed model makes it possible to assess the consequences and provide effective measures to eliminate accidents.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення констант швидкості зворотної хімічної реакції засобами MathCad
    (2021) Ковальчук, Назар Васильович; Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна
    Розглядається задача визначення констант швидкості зворотної хімічної реакції засобами MathCad. The problem of determining the rate constants of the reverse chemical reaction by means of MathCad is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування інформаційних технологій в процесах харчових виробництв
    (2021) Погорєлов, Ярослав Всеволодович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Овчарук, Володимир Олексійович
    Розглядається задача визначення параметрів моделі ідеального витіснення, яка описує структуру потоків в теплообмінному апараті. The problem of determining the parameters of the ideal displacement model, which describes the structure of flows in the heat exchanger, is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання ступені поршневого компресора засобами MathCad
    (2020) Сєдих, Ольга Леонідівна; Овчарук, Володимир Олексійович; Ющук, Павло Олександрович
    Розглядається моделювання роботи поршневого компресора (розширення, всмоктування, стиснення, виштовхування)) в математичному пакеті MathCAD
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження та проектування підсистеми управління молочним балансом компанії Danone
    (2020) Чорнобай, Катерина Юріївна; Грибков, Сергій Віталійович; Сєдих, Ольга Леонідівна
    В роботі розроблено елементи інформаційної системи для підтримки молочного балансу на підприємстві з виготовлення молочної продукції, зокрема реалізовані наступні функції: планування виготовлення продукції, постачання сировини та відвантаження готової продукції.