Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Наукове обґрунтування вибору нутрієнтів, адекватних потребам людини(Lulu Press, Inc., 2018) Сімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Науменко, Роман ЮрійовичВирішення пріоритетного на сьогодні для України завдання – збереження і підтримання на належному рівні стану здоров'я населення, подовження тривалості життя і активного творчого довголіття – безпосередньо пов‘язано із розробленням, виробництвом та використанням нового покоління харчових продуктів – функціональних, оздоровчих, профілактичних, спеціальних тощо, адекватних нутритивним потребам людини. Solving the priority task for Ukraine today - preserving and maintaining the population’s state of health, increasing life expectancy and active creative longevity - is directly related to the development, production and use of a new generation of food products - functional, health, preventive, special, etc. ., adequate nutritional needs of man.Документ Харчові білковмісні концентрати із надземної частини рослин(2014) Солодко, Лілія Миколаївна; Сімахіна, Галина ОлександрівнаНапівфабрикати білковмісних концентратів із надземної частини рослин можна позиціонувати як багатий потенційний ресурс білків. The intermediate products of protein-containing concentrates extracted from the above-ground part of plants may be affirmed as a potentially rich resource of proteins.Документ Інновації у виробництві протеїновмісних збагачувачів для харчових продуктів(2013) Сімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія МиколаївнаПроблему білкової нестачі можна вирішувати шляхом використання нових джерел білку, передусім зеленої маси рослин; взаємним білковим збагаченням, додаючи до суміші рослинних білків тваринні протеїни.ссы растений; The problem of protein insufficiency can be solved by usage of the new sources of protein, including green mass of plants; another way is mutual protein enrichment, or an addition of animal proteins to those extracted from plants.