Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження фазового переходу вода - лід при заморожуванні ягід ожини
    (2019) Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
    Зв’язана вода захищає клітини рослин від руйнівних впливів переохолодження. При заморожуванні досліджуваних зразків кристалізація вільної води в них починається при значному переохолодженні. Connected water protects plant cells from the destructive effects of overcooling. When freezing the samples under study, crystallization of free water in them begins with significant overcooling.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка нового виду морозива з біокомпонентами винограду
    (2014) Кушнір, Таїсія Володимирівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сімахіна, Галина Олександрівна
    Виноград та продукти його переробки характеризуються лікувально-профілактичними властивостями через високий вміст харчових і біологічно-активних компонентів, а також може виконувати певні технологічні функції. Grape and its products are characterized curative properties due to the high content of food and biologically active components, and may perform certain technological functions.