Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Огляд законодавства Європейського Союзу у галузі безпеки та здоров’я на роботі(2023) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна ОлегівнаУ статті висвітлено та обґрунтовано необхідність сучасного підходу до підвищення безпеки праці працівників на підприємствах, установах, організаціях України шляхом впровадження в систему управління охороною праці Рамкової стратегії Європейського Союзу із безпеки та здоров’я на роботі на 2021-2027 роки.Документ Інтелектуалізація процесу прийняття рішень в СУОПП(2017) Сірик, Аліна Олегівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Барабаш, Олег ВолодимировичРозглянуто організацію та координацію робіт з охорони праці на харчових підприємствах України, дії посадових осіб при вирішенні питань забезпечення безпеки праці; введення інтелектуалізації процесу прийняття рішень. Had been explored the organization and coordination of the labour safety in Ukrainian food industry, functionary’s actions in decision-making procedure to ensure labour safety. Introduction of decision-making intellectualization.Документ Інтелектуалізація системи управління охороною праці підприємства харчової промисловості(2016) Сірик, Аліна ОлегівнаРозглядається питання щодо вдосконалення інформаційно-керуючої системи енергетичного господарства підприємств харчової промисловості за допомогою введення в її роботу системи підтримки прийняття рішень із інтелектуальними агентами. The question of improvement of management information system of power economy of the enterprises of the food industry by means of introduction to work of system of support of decision-making with intellectual agents is considered.Документ Оцінка впливу вікових особливостей працівників харчових підприємств на ризики виробничого травматизму(2014) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна ОлегівнаДосліджено зв’язок між основними причинами травматизму і віком потерпілих від виробничого травматизму на харчових підприємствах методом кореляційного аналізу. Аналіз впливу на рівні травматизму вікових особливостей працівників підприємств харчової промисловості дозволив виділити дві вікові групи працівників, які вимагають особливої уваги під час виконання технологічних операцій. The connection between the main causes of injury and the age of the victims of occupational injuries at food businesses by correlation analysis. Analysis at the level of injury age characteristics of the food industry workers allowed to identify two age groups of employees who require special attention during manufacturing operations.