Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Проблеми викідів при роботі котлоагрегатів харчових підприємств(2019) Лобойко, Всеволод Сергійович; Сірик, Аліна ОлегівнаВ роботі розглянуто проблему викидів при роботі котлоагрегатів на харчових підприємствах України. Детально описані заходи, що впроваджують на підприємствах передових країн, щодо зменшення шкідливих викидів та мають позитивне відображення на систему охорони праці. The paper considers the problem of emissions during the operation of boilers at food enterprises of Ukraine. The measures implemented at the enterprises of advanced countries to reduce harmful emissions and have a positive impact on the labor protection system are described in detail.Документ Пожежна безпека промислових котелен підприємств харчової промисловості(2018) Сірик, Аліна ОлегівнаВ роботі теоретично обґрунтовано основні заходи, які повинні охоплювати всі сфери діяльності котельні. Забезпечення безпеки і здоров'я працівників, які обслуговують котельне обладнання, а також для запобігання внутрішніх вибухів на об'єктах енергетики харчових підприємств та руйнуванню будівель. In work the basic actions which should cover all spheres of activity of a boiler room are theoretically proved. Ensuring the safety and health of workers serving the boiler equipment, as well as to prevent internal explosions at the energy facilities of food enterprises and the destruction of buildings.Документ Інтелектуалізація системи управління охороною праці підприємства харчової промисловості(2016) Сірик, Аліна ОлегівнаРозглядається питання щодо вдосконалення інформаційно-керуючої системи енергетичного господарства підприємств харчової промисловості за допомогою введення в її роботу системи підтримки прийняття рішень із інтелектуальними агентами. The question of improvement of management information system of power economy of the enterprises of the food industry by means of introduction to work of system of support of decision-making with intellectual agents is considered.Документ Узагальнення рекомендацій щодо вдосконалення системи управління охороною праці для підприємств харчової промисловості(2014) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна ОлегівнаОрганізація управління охороною праці на підприємстві повинна включати створення або приведення всієї системи управління в стан необхідної впорядкованості і єдності взаємодії її елементів. Organization of safety management in the enterprise should include creating or bringing the whole management system as required state of order unity and interaction of its elements.