Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Хімічна стійкість природного матеріалу для очистки води у лікеро-горілчаному виробництві(2018) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Куц, Анатолій Михайлович; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Цапун, Віра ЮріївнаПоказано актуальність використання фільтрувального матеріалу спонголіту для механічного очищення води. The relevance of using filter material spongolit for mechanical water purification.Документ Підготовлена вода та стійкість напоїв(2017) Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся АнатоліївнаПоказана актуальність застосування новітніх способів підготовки води для виробництва напоїв. The using of new ways of preparing water for beverage production.Документ Сорбційне очищення води у лікеро-горілчаному виробництві(2015) Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Олійник, Світлана ІванівнаПроведено порівняння основних методів, які використовуються для очищення води від органічних домішок у лікеро-горілчаному виробництві: гранульованим активним вугіллям, сорбцією на іонообмінних матеріалах, методом зворотного осмосу. Визначено основні методи за якими у лікеро-горілчаному виробництві визначають сорбційну здатність активного вугілля, показано переваги та недоліки стандартизованих методів. A comparison of the basic methods used for water purification from organic impurities in the distillery production is made: granular activated carbon, sorption on ion exchange materials, reverse osmosis. The basic methods of determining the sorption ability of activated carbon in the distillery are determined, advantages and disadvantages of standardized methods are shown.Документ Використання комплексних завантажень у водопідготовці для приготування напоїв(2015) Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Сівер, Таїсія ГаланіївнаДосліджено спеціальне фільтрувальне завантаження та можливості його застосування у водопідготовці для лікеро-горілчаного виробництва. Встановлено, основні властивості спеціального завантаження, оптимальні технологічні параметри очищення, які забезпечують одержання води підготовленої згідно з СОУ 15.9-37-237:2005: швидкість потоку при робочому циклі, витрату хлориду натрію на регенерацію. The special filtering boot and its application in water preparation for distillery production have been investigated. The basic properties of special loading, optimal technological parameters of purification, which provide the reception of water prepared in accordance with СОУ 15.9-37-237: 2005, are determined: flow velocity during a working cycle, consumption of sodium chloride for regeneration.