Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 20
  • Ескіз
    Документ
    Тренди готельного бізнесу
    (Тренди готельного бізнесу / В. Ф. Доценко, В. В. Цирульнікова, О. М. Тищенко, А. О. Різник // Сталий розвиток: погляд молоді : матеріали І міжнародної науково-практичної конференції для студентів і молодих вчених, 28 лютого 2020 р., м. Київ. – Київ : Українсько-американський університет Конкордія, 2020. – С. 12–16, 2020) Доценко, Віктор Федорович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія Олександрівна
    У тезах розглянуто світові тренди індустрії гостинності, трансформацію попиту на туристичні та готельні продукти, що породжує нові форми організації та надання конкурентоспроможних послуг. The thesis deals with the global trends in the hospitality industry, the transformation of demand for tourist and hotel products, which gives rise to new forms of organization and the provision of competitive services.
  • Ескіз
    Документ
    Використання олії з виноградних кісточок у технологіях ресторанної продукції
    (2013) Шкабура, Софія Сергіївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    Застосування біологічно цінної виноградної олії, багатої фітонутрієнтами рослинної сировини, дозволяє підвищити біологічну цінність кулінарної продукції, удосконалити та розробити нові технології функціональної ресторанної продукції, підвищити засвоєння страв організмом, поліпшити органолептичні показники та споживчі властивості. The use of biologically valuable grape oil, rich in phytonutrients plant material can increase the biological value of culinary products, improve technology and develop new functional restaurant products, improve the assimilation of food by the body, improve the organoleptic and consumer properties.
  • Ескіз
    Документ
    Включення смузі у меню закладів ресторанного господарства
    (2013) Драненко, Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    Для закладів ресторанного господарства, які прагнуть організувати надання послуг харчування відповідно до принципів здорового харчування, впровадження смузі сприятиме зростанню інтересу клієнтів, які притримуються здорового способу життя та харчування, як невід’ємної його складової. For the restaurant business establishments who want to organize the provision of food services in accordance with the principles of healthy eating, the introduction of the band, to increase the interest of customers that keep a healthy lifestyle and nutrition as an integral part of it.
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту натуральних ароматизаторів для ресторанної продукції
    (2013) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Фролова, Наталія Епінетівна
    Розроблені натуральні ароматизатори, які є оригінальними варіаціями природних ароматів, рекомендуються для впровадження у закладах ресторанного господарства з метою розширення асортименту ароматизованої ресторанної продукції високої якості. Developed natural flavors that are original variations of natural fragrances are recommended for implementation in institutions restaurant industry to expand the range of products flavored restaurant quality.
  • Ескіз
    Документ
    Роль інституту кураторства у сучасних умовах
    (2013) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    Організація виховної роботи у вищому навчальному закладі віддзеркалює новітні технології виховання студентства, роль та функції куратора академічної групи в управлінні системою позааудиторної виховної роботи. Organization of educational work in higher education reflects the latest technology education students, the role and functions of the curator of the academic group management system in extracurricular educational work.
  • Ескіз
    Документ
    Тімбілдінг як сучасний інструмент виховної роботи у вищому навчальному закладі
    (2013) Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    Тімбілдінг - інноваційний інструмент виховної роботи у вищому навчальному закладі, який дозволяє підвищити ефективність діяльності колективу. Teambuilding - an innovative tool for educational work in higher education, which improves the efficiency of the team.
  • Ескіз
    Документ
    Квасовий напій з топінамбура для діабетиків
    (2015) Шкабура, Софія Сергіївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Квасовий напій з топінамбура є одним із найдешевших та доступних напоїв, які можуть споживати хворі на цукровий діабет, а інулін є незамінним фактором харчування діабетиків. Включення до харчового раціону бульб топінамбура позитивно впливає на обмін речовин у разі цукрового діабету. Kvasovo drink with artichoke is one of the cheapest and affordable drinks that can consume patients with diabetes and inulin is an indispensable factor for diabetic diet. Inclusion in the diet artichoke tubers positive effect on metabolism in the case of diabetes.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія комплексного перероблення ефірних олій
    (2013) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна
    Отримані продукти комплексної переробки ефірних олій - фракції і окремі ароматичні компоненти використано при розробленні рецептур композиційних ароматизаторів наперед спланованого аромату, які є натуральними продуктами з корисним впливом на функції і системи організму людини. The resulting product of complex processing of essential oils - aromatic fractions and the individual components used in developing the formulas of composite pre-planned flavor flavors, which are natural products with beneficial effects on the function and systems of the human body.
  • Ескіз
    Документ
    Використання рослинних олій підвищеної біологічної цінності у закладах ресторанного господарства
    (2012) Пелехова, Любов Сергіївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усатюк, Світлана Іванівна
    Запропонована технологія забезпечує не тільки більш повний перехід у олію з рослинної сировини гідрофільних біологічно активних речовин, а й речовин середньої полярності, що дозволяє отримати новий продукт з поліпшеними властивостями. The proposed technology provides not only a complete shift in oil of plant material hydrophilic bioactive substances and substances and medium polarity, which provides a new product with improved properties.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження показників якості рослинних екстрактів для збагачення безалкогольних напоїв біологічно активними речовинами
    (2015) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Жукова, Наталія Вікторівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    Цінність рослинної сировини визначається комплексом біологічно активних речовин, зокрема їхнім якісним і кількісним складом, синергізмом та антагонізмом дії, а також високим ступенем засвоєння людським організмом. Використання екстрактів, як джерела біологічно активних речовин рослинної сировини, для збагачення свіжовичавлених соків в умовах закладів ресторанного господарства є перспективним напрямом наукових досліджень. The value of the plant material determined by a complex of biologically active substances, including their qualitative and quantitative composition, synergy and antagonism action and a high degree of assimilation by the body. Using extracts as a source of biologically active substances plant material for enrichment freshly squeezed juice in terms of institutions restaurant industry is a promising area of research.