Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання рослинних збагачувачів у технології паштетів оздоровчого призначення
    (2021) Верченко, Михайло Дмитрович; Топчій, Оксана Анатоліївна
    Метою роботи є розробка технології паштету оздоровчого призначення на основі низькохолестеринової м’ясної сировини, зокрема курятини, з додаванням біологічно активних рослинних інгредієнтів. The aim of the work is to develop the technology of pate for health purposes based on low-cholesterol meat raw materials, in particular chicken, with the addition of biologically active plant ingredients.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології та розширення асортименту мясних паштетів з використанням олій підвищеної біологічної цінності
    (2013) Тимченко, Денис Олексійович; Топчій, Оксана Анатоліївна
    В ході наукової роботи було вирішено удосконалити технологію та розширити асортимент м'ясних паштетів за рахунок додавання олій підвищеної біологічної цінності. В основу створених паштетів покладено м'ясо кролів та індиків. In research it was decided to Refine the technology and extend the range of meat pates by adding oils with a high biological value . The basis of the created pates supposed rabbit meat and turkeys.