Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Документ Характеристика сировини, призначеної для виробництва дієтичної добавки антиоксидантної дії(2019) Стеценко, Наталія Олександрівна; Уромова, Катерина ЄвгенівнаШироке використання дієтичних добавок має стати ефективною формою корегування харчового раціону конкретної людини, а також засобом первинної та вторинної профілактики багатьох хронічних неінфекційних захворювань. Наразі особливий інтерес представляють рослинні дієтичні добавки, що вводяться у рецептури харчових продуктів загального, функціонального і спеціалізованого призначення. Використання порошку горобини, зародків пшениці, пшеничних висівок та насіння амаранту дозволяє забезпечити антиоксидантні властивості збагаченого продукту.Документ Характеристика пшеничних зародків як джерела функціональних інгредієнтів при створенні продуктів оздоровчої дії(2018) Уромова, Катерина Євгенівна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаРегулярне споживання продуктів, що містять зародки пшениці, відновлює енергетичний баланс, підвищує загальну стійкість організму та імунної системи, знижує рівень холестерину в крові, нормалізує обмін речовин та виведення токсинів, позитивно впливає на стан шкіри і волосся, поліпшує репродуктивну функцію, підвищує рівень синтезу АТФ, перешкоджає дії негативних зовнішніх чинників. Regular consumption of products containing wheat germ, restores energy balance, increases the overall resistance of the body and the immune system, reduces cholesterol in the blood, normalizes metabolism and toxins, positively affects the skin and hair, improves reproductive function, increases the level of ATP synthesis, prevents the action of negative external factors.