Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу клітковини волоського горіха на показники якості тістових напівфабрикатів та готових виробів(2014) Онищук, Марина; Фалендиш, Наталія ОлексіївнаВведення клітковини волоського горіха в кількості 5% до маси борошна є оптимальним, позитивно впливає на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хліба і дозволяє створити виріб профілактично-лікувального призначення з підвищеним вмістом харчових волокон. Introduction fiber walnut in the amount of 5% by weight of flour is best, a positive effect on physical, chemical and organoleptic quality of wheat bread to create a product and preventive treatment assignment with high content of dietary fiber.Документ Дослідження впливу клітковини волоського горіха на показники якості тістових напівфабрикатів та готових виробів(2014) Онищук, Марина; Фалендиш, Наталія ОлексіївнаДослідження присвячені вивченню впливу клітковини волоського горіха на структуру тіста, його властивості та показники якості хліба. Встановлено оптимальне дозування клітковини у кількості 5%. The research devoted to studying the effect of fiber on the structure of the walnut paste, its properties and quality parameters of bread. The optimum dosage of fiber in an amount of 5%.