Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
28 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості харчування дітей з алергією до білків коров’ячого молока(2024) Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаОхарактеризовано причини поширеності харчових алергії, наведено особливості харчування дітей з алергією до білків коров’ячого молокаДокумент Перспективи застосування ягід та листя вишні повстистої в оздоровчому харчуванні(2020) Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаНаведена характеристика біохімічного складу ягід та листя вишні повстистої, зазначено напрями їхнього застосування в оздоровчому харчуванні.Документ Застосування дозувального обладнання в технологіях збагачених харчових продуктів(2020) Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Миколів, Іван МихайловичНаведено переваги та недоліки застосування різних типів дозувального обладнання в технологіях збагачених харчових продуктів.Документ Пророщене зерно сочевиці та екстракт імбирного кореня – перспективна сировина для технології тонізуючих напоїв(2016) Сорокіна, Катерина Олександрівна; Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаДля виробництва тонізуючого напою запропоновано використання пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореня. Підібрано технологічні параметри підготовки сировини та наведено рецептуру напою. For the production of a tonic drink, the use of germinated lentil grains and ginger root extract is proposed. The technological parameters of raw material preparation are selected and the recipe of the drink is given.Документ Розроблення рецептури тонізуючого напою для студентів(НУХТ, 2016) Сорокіна, Катерина Олександрівна; Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаНаведено технологію тонізуючого напою для студентів з використанням пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореню. The technology of tonic drink for students with the use of germinated lentil grain and ginger root extract is presented.Документ Конструювання рецептур солоних сирних паст підвищеної харчової цінності(2017) Личак, Анастасія; Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаПроаналізовано жирокислотний склад солоної сирної пасти, виготовленої за традиційною рецептурою. Запропоновано збалансовану за вмістом жирів рецептуру сирної пасти з використанням майонезу та фундуку. The fatty acid composition of salted cheese paste made according to a traditional recipe is analyzed. A fat-balanced recipe for cheese paste with mayonnaise and hazelnuts has been proposed.Документ Розроблення тонізуючого напою для харчування студентів із використанням пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореня(2016) Сорокіна, Катерина Олександрівна; Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаПодано характеристику нетрадиційної для тонізуючих напоїв сировини: пророщеного зерна сочевиці та екстракту імбирного кореню. Наведено переваги застосування розробленого напою в харчуванні студентів.The characteristic of non-traditional raw materials for tonic drinks: germinated grain of lentil and extract of imbiric root is presented. The students have been given a chance to get their drinks drunk.Документ Особливості гастрономічних фестивалів, присвячених стравам української кухні(2020) Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаНаведена характеристика гастрономічних фестивалів, що проводяться на території України і присвячені стравам національної кухні. Characteristics of gastronomic festivals to be held in the territory of Ukraine and related to the local cuisine is given.Документ Особливості використання цільнозернового пшеничного борошна в технології продуктів оздоровчого призначення(2019) Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Миколів, Іван МихайловичНаведено переваги використання продуктів з цільнозернового борошна в раціонах харчування. Проаналізовано різні види цільнозернового пшеничного борошна, що представлені на ринку України.The advantages of using wholemeal flour products in diets are given. Different types of whole wheat flour presented on the Ukrainian market are analyzed.Документ Використання хурми і шоколаду в технології напоїв на молочній основі в закладах ресторанного господарства(2013) Сопієва, Тетяна Азатівна; Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаЗа якісними показниками кисломолочний напій з додаванням хурми та шоколаду відповідає вимогам, які передбачені для кисломолочних напоїв, його можна рекомендувати для використання в технології продукції ресторанного господарства. Its quality milk drink with added chocolate persimmon and meet the requirements provided for dairy drinks, it can be recommended for use in production technologies restaurants.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »